Tocmai l-ai cunoscut și ești hotărâtă să îi oferi tot ce poți mai bun. Vrei să știi ce poți face pentru a stimula cât mai bine inteligența bebelușului tău încă din primele lui luni de viață. Știi că studiile moderne au arătat cât de important e primul an de viață pentru a pune bazele unei dezvoltării sănătoase și ți-ai propus să creezi cadrul potrivit pentru asta.

În plus, ți-ar plăcea să vorbești și cu alți oameni mari despre cum treci prin această perioadă, să povestești și să socializezi cu părinți care au preocupări asemănătoare.

De aceea, te invităm la Clubul bebelușilor, alături de copilașul tău! Vei întâlni un grup de mame frumoase cu copiii lor minunați, împreună cu care vom parcurge timp de 10 săptămâni programul Cercul siguranței (un program dezvoltat pe baza Teoriei Atașamentului), vom crea legături noi prin intermediul activităților de socializare iar cei mici vor avea parte de activități dedicate care le vor stimula toate simțurile.

 

Trainer: Daiana Colceriu este facilitator al programului Circle of Security Parenting din martie 2016. Daiana este și psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, instructor de Aware Parenting, asistent de educatoare Montessori (0-3 ani și 3-6 ani), director de creșă și grădiniță din 2004. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului.

Durată program: 10 săptămâni, 1 întâlnire / săptămână, miercuri, durată întâlnire: 2 ore.
Următorul modul începe miercuri, 20 septembrie 2017, ora 10:30.
Număr de locuri: 12 locuri (1 loc = 1 bebe + 1 părinte)
Vârstă copii: 0-12 luni
Investiție: abonament de minim 5 ore/lună

Ia-ți abonament

 

To Top