Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la Clubul Piticilor, activitate de socializare și de învătare pentru copii cu vârste între 10 luni și 3 ani, insotiti de un adult. Clubul Piticilor este coordonat de un specialist in copii :), așadar in timp ce vă jucati cu copiii puteti primi sfaturi de specialitate.

Clubul piticilor este structurat în module tematice a câte 10 ședințe – Modulul Roz (Activități senzoriale), Modulul galben (Viață practică), Modulul Albastru (Artă). Piticii sunt grupați în funcție de vârstă: 10 luni-1 an și 8 luni, 1 an și 8 luni-3 ani.

Care sunt beneficiile copilului de 1-3 ani care participă la activitățile de la Clubul piticilor?

 • se familiarizează cu ideea de grădiniţă deoarece copilul devine pregătit psihologic pentru ceea ce îl aşteaptă într-o instituţie
 • reuşeşte să facă faţă noului (reprezentat de grădiniţă) cunoscând ceea ce îl înconjoară: jucării, activităţi, persoane, spaţii
 • mediul stimulant îi stârneşte curiozitatea şi îl îndrumă să exploreze
 • asimilează mai bine experienţa separării temporare de părinţi
 • începe socializarea cu copiii de vârste similare făcând totodată primele exerciţii de cooperare
 • imaginea de sine se dezvoltă armonios prin recunoaşterea şi aprecierea sentimentelor, emoţiilor copilului
 • învaţă să-şi exprime nevoile
 • învaţă despre responsabilităţi şi face primele alegeri
 • descoperă că poate să fie independent şi că sunt situaţii cărora le poate face faţă
 • îşi dezvoltă vorbirea şi se joacă variat
 • învață.

Daiana Colceriu

Instructor: Daiana Colceriu. Daiana este trainer de Aware Parenting, licențiată în psihologie, formator, asistent de educatoare Montessori și director de creșă și grădiniță de peste 12 ani. A realizat că, în general, părintii copiilor de 1-3 ani subestimează potentialul uriaș pe care aceștia îl iau și uită că această perioadă de vârstă este extrem de importantă, ca atare susține cursul Copilul de 1-3 ani acasă: program, rutine, activități și coordonează Clubul piticilor.

Următorul modul (Artă) începe astfel: 

19 septembrie 2017 – Grupa Baby (10 luni – 1 an și 8 luni): în fiecare marți și joi, de la 10:30 la 11:30.

19 septembrie 2017 – Grupa Toddler (1 an și 8 luni – 3 ani): în fiecare marți, de la 17:00 la 18:00.

Durata unei întâlniri: 1 oră
Număr de locuri: 12 locuri (1 loc = 1 copil + 1 părinte)
Investițieabonament de minim 5 ore/lună

Ia-ți abonament

 

.

Impresii de la Clubul piticilor:
“Pe Bogdan l-am adus la Clubul piticilor in jurul varstei de 1 an si jumatate la recomandarea unei colege. Scopul era ca el sa interactioneze cu copii de varsta lui si sa aiba parte de activitati noi, mai tarziu acestea ajutandu-l si sa ia un prim contact cu mediul din gradinita. Astepta cu nerabdare in fiecare saptamana cele 2 ore pe care le petreceam impreuna cu educatoarea, ceilalti copilasi si parintii lor la gradi. Activitatile au fost diverse, i-au captat de fiecare data atentia si i-au starnit interesul. Cred ca experienta i-a ajutat in vederea integrarii in colectivitate, atat familiarizarea cu spatiul cat si socializarea cu ceilalti micuti.”

“O experienta extraordinara, copilul meu a inceput sa povesteasca si s-a bucurat foarte mult sa experimenteze jocuri noi. A adorat sa picteze cu manutele si sa se joace in malai.”

“Imi place foarte mult. E o ora si jumatate vesela, cu activitati utile. Am incercat si alte programe pentru juniori, am renuntat din cauza unui pret exorbitant pentru activitati putine si prestatie slaba (din punctul meu de vedere)”

“Ne-a placut Clubul Piticilor atat noua, parintilor, cat si copilului….cu siguranta vom participa si la urmatorul modul.”

“Copilul cunoaste persoane noi, interactioneaza cu ele si (mie mi s-a parut destul de important) invata sa participe la activitati in grup.”

 

.

Important:
1. În cazul în care evenimentul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
2. În caz că ai plătit taxa de curs şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 30 de zile înainte de începerea cursului.
3. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs de la Academie (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 15-29 de zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
4. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la eveniment cu 0-14 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

To Top