Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la o Muc cel micseară specială cu poveşti, ceai delicios şi turtă dulce. O seară magică, în care împreună cu cei mici,  intrăm şi noi în lumea fascinantă a poveștilor.

Povestitorul nostru cotrobăie printre poveștile mai puțin cunoscute și scoate la iveală magie și o interpretare unică. Elementele din poveste prind viață la propriu, iar copiii sunt implicați în povești, alături de părinții lor.

Piticii între 3 şi 10 ani sunt aşteptaţi să descopere lumea magică a cărţilor!

Detalii

Povestitor: Carmen Gheorghe citeşte de o viaţă şi, de câţiva ani, scrie cărţi. Primul ei roman, “Tatuaj pe glezna stângă” (RAO, 2012) a fost recompensat cu Premiul de debut al U.S.R. Braşov. Cititorii ei spun că îi face să se simtă vii şi curajoşi. Conferenţiar în cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, predă discipline juridice din 1991. Este mama lui Sebastian, avocat stagiar, şi a lui Horia, student în Bucureşti. Crede că toţi copiii vin frumoşi în viaţă, dar pentru a-i păstra frumoşi pe viaţă se cere o muncă ce durează o viaţă. Poate că toţi sau numai unul dintre copiii noştri are deja talentul de a face oamenii să simtă, să creeze, să inspire. Ca să îi descoperim şi mai apoi să ne bucurăm de ei, Carmen va fi personajul Carra Mia, cea care aduce, în Trăistuţa vrăjită, poveştile şi pe autorii lor. Motto-ul ei este: “Împreună să căutăm necontenit frumuseţea anonimă a lucrurilor văzute şi nevăzute”.

Următoarea Seară de poveste: luni, 13 februarie 2017, ora 17:00.
Durata Serii de poveste: 1 oră.
Număr de locuri: 10 locuri (1 loc = 1 copil + 1 părinte).
Investiție: AICI

Înscrie-te

Galerie foto

To Top