Atelierul de gătit este distractiv și, totodată, îi ajută foarte tare pe copii să învețe. Ei învață cum este pregatită mâncarea și cum contribuie aceasta la sănătatea lor. În plus, își formează obiceiuri de alimentație care le rămân pe viață. Copiii devin mândri ca urmare a abilității lor de a face o gustare pe care ei sau alții o pot savura și dobândesc independența atunci când urmăresc o rețetă singuri sau în grup. Storcând o lămâie, mărunțind o salată sau întinzând untul, copilul își dezvoltă motricitatea și își îmbunătățește coordonarea dintre ochi și mâini.

Academia-Heidi-Atelier-gatit-14

Activitățile de gătit inspiră curiozitatea și gândirea copiilor. Ei învață astfel cuvinte comparative atunci când măsoară ingrediente pentru o rețetă sau când pun apa într-un recipient de un litru cu ajutorul a patru măsuri. Prin experimentare, dezvoltă îndemânare în rezolvarea problemelor.

Gătitul este și un mod de a fi creativ. Aluatul de făcut covrigei poate fi aranjat atât în forma lui tradițională, dar și în așa fel încât să formeze litere, numere sau șerpi.

Detalii curs

Instructor: Mă numesc Norina Gherman, am 37 de ani și sunt director de vânzări. Iubesc viața așa cum îmi este dată zi de zi, îmi iubesc familia iar de un an și 9 luni diminețile sunt și mai frumoase când o mânuță caldă și pufoasă îmi atinge fața. “Dimineața frumoasă” se numește Miruna și cu ea am redescoperit copilul din noi. Joaca, veselia, râsetele dar și participarea activă la toate treburile casnice, fac parte din viața Mirunei. Facem împreună o mulțime de activități iar gătitul este unul dintre momentele noastre preferate. Pentru ea, improvizez și descopăr noi provocări culinare.

Durată curs: 10 luni, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 1 oră
Atelierul de gătit are loc în fiecare joi începând cu ora 17:30.
Număr minim de copii în grupă: 5
Număr maxim de copii în grupă: 12
Vârstă copii: 4-11 ani
Investiție: abonament

Înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit

Galerie foto

Galerie video

To Top