Atelierul de mișcare creativă își propune să ofere copiilor o introducere în arta dansului. Prin intermediul ritmului și al jocurilor de mișcare, copiii vor cunoaște noi metode de exprimare. Aceștia își vor asuma elemente de bază și un vocabular de dans necesar oricărui început de drum. Vor învăța să fie conștienți de spațiu, timp și corpul lor în mișcare. Vor învăța să improvizeze și își vor dezvolta imaginația prin jocurile de creativitate propuse în cadrul atelierului.

.

Instructor

Anamaria Guguian este Consilier pentru dezvoltare personală, performer independent și organizator de evenimente culturale și de dezvoltare personală. Anamaria spune despre ea că este un explorator al vieții prin intermediul mișcării. Îi place să provoace oamenii prin jocuri creative de mișcare. Îi place să lucreze cu coregrafi diverși și să învețe stiluri de dans diferite. Este foarte influențată în munca ei de artele marțiale (practică de la vârsta de 7 ani), de dans terapie și de dans contemporan. Este fondatoare a grupului de dance și performance I Dance You. Din 2014 organizează cursuri de mișcare creativă în Brașov, atât pentru copii cât și pentru adulți. A lucrat cu grupuri de copii încă din facultate, în cadrul Muzeului Național de Artă, iar apoi în cadrul unei grădinițe private.

.

Când? Unde? Cât?

Durată curs: nedeterminată, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 50 minute
Atelierul de mișcare creativă are loc în fiecare luni începând cu ora 16:10 (grupa de vârstă 3-4 ani) și cu ora 17:10 (grupa de vârstă 5-7 ani).
Număr minim de copii în grupă: 7
Număr maxim de copii în grupă: 10
Vârstă copii: 3-7 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum, nr.3, Brașov
Investiție: abonament de minim 5 ore/lună

Abonament

 

Înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit

.

Pregătește copilul pentru curs

.

Galerie foto

Mai multe fotografii aici

To Top