La Atelierul de muzică facem educație muzicală și construim caracterul. Liviu și-a propus să îi apropie pe copii de muzică într-o manieră caldă, plăcută, veselă, distractivă și să dezvolte atât capacitățile muzicale cât și câteva dintre trăsăturile de caracter ale copiilor.

Leul cel onest ne învață să fim cinstiți iar de la căprioara Tenta învățăm ce important este să fim atenți în jurul nostru. Veverițele ne spun ce important e să fim ordonați iar din povestea porcului spinos învățăm să fim recunoscători pentru ceea ce avem. Fiecare animal are o poveste muzicală din care cei mici învață. Copiii se familiarizează și cântă cu instrumente muzicale (ex. tuburi, tobe, shakere etc.), învață noțiuni despre ritm și sunt acompaniați la chitară de către Liviu.

Instructor: Liviu Rus a absolvit Facultatea de Muzică și Facultatea de Management la Brașov, este trainer și facilitează cursuri pentru copii și adulți. Are doi copii, David 11 ani și Klara 6 ani. Este pasionat de muzică și sport și lucrează de peste 6 ani cu copiii.

Durată curs: 9 luni, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 1 oră*
Atelierul de muzică are loc în fiecare joi de la ora 16:10.
Următorul curs începe în 21 septembrie 2017.
Număr minim de copii în grupă: 5
Număr maxim de copii în grupă: 20
Vârstă copii: 4-11 ani
Investiție: abonament de minim 5 ore/lună

Ia-ți abonament

.

Înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit

.

Pregătește copilul pentru curs

.

* o oră de muzică durează 45 de minute

To Top