Cu “Aventuri în aer liber” învățăm prin experiență! Ne jucăm în aer liber, dar nu oricum ci într-un mediu creativ și educativ. Aceste jocuri îi pregătesc pe copii să facă față provocărilor vieții: le trezesc interesul de a participa la sarcini noi și complexe, îi încurajează să nu se sperie de situații imprevizibile și să găsească cea mai bună soluție, le dezvoltă abilitățile de comunicare fiind orientați către cooperare și colaborare, fără de care nu poate fi atins obiectivul comun al echipei. Trecând poduri sau râuri imaginare, copiii învață să recunoască meritele celorlalți, să le respecte ideile, sentimentele și nevoile, îi ajută să învețe din greșeli. Nu există eșec, ci doar feed-back!

Academia-Heidi-curs copii-aventuri-in-aer-liber

Detalii curs

Instructori:
Silviu Gabriel Cioroiu este medic cu specializarea Medicină de familie, dar pentru că înoată de la vârsta de 10 ani şi iubește sportul, a făcut şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Pentru că a avut ocazia să participe ca Expert Medical Outdoor Education într-un proiect European, a dorit să transfere în practică toate cunoştinţele şi studiile pe care le-a realizat până acum. Deoarece teoria fără o aplicaţie folositoare în viaţa de zi cu zi nu are nici o valoare, a realizat nenumărate tabere, cantonamente, drumeţii şi activităţi outdoor cu copii de diferite vârste. Bucuria şi mulţumirea lor l-au impulsionat să meargă mai departe! Silviu are 38 de ani şi are doi băieţi (Mihai – 11 ani şi Bogdan – 7 ani).

Roxana Buzescu a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport cu specializarea Baschet și Facultatea de psihologie și științele educației. A lucrat cu copiii şi mai apoi cu studenţii. Doctoratul în pedagogie şi studiile realizate în toţi aceşti ani într-o nouă direcţie – Outdoor Education – au determinat-o să se reîntoarcă la copii, să încerce să participe alături de educatorii lor, la dezvoltarea lor, armonizând partea psiho-motrică cu comportamentul şi adaptabilitatea la situaţii noi prin joc şi activităţi Outdoor. Roxana are 44 de ani şi doi băieţi Alexandru şi Andrei, de 17 şi respectiv 12 ani.

Durată curs: nedeterminată; o întâlnire/săptămână + o drumeție/lună, durata unei întâlniri este de 1 oră și jumătate.
Cursul are loc în fiecare vineri, începând cu ora 16:30.
Următorul curs începe în 31 martie 2017.

Număr minim de copii în grupă: 8
Număr maxim de copii în grupă: 15
Vârstă copii: 3-10 ani
Investiție: abonament

Înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit

Galerie foto:

 

To Top