La ora de arte marțiale căutăm calea pentru a ne crește încrederea în sine, pentru a ne modela un corp sănătos și puternic și mai presus de toate pentru a învăța cum să ne echilibrăm mental și emoțional. Dan îi ajută pe copii să găsească această cale în joacă.

Grupele de copii se vor antrena în sala multifuncțională, în condiții de siguranță (pe saltele tatami). Brazilian Jiu Jitsu (viitor sport olimpic) este un sport de contact care combină tehnici de judo, lupte Greco – Romane și libere, având ca obiectiv imobilizarea adversarului. Început de mic și apoi continuat în adolescență, acest sport modelează caractere puternice atât pentru băieți, cât și pentru fete, indiferent de drumul pe care îl va alege fiecare în viață și în carieră.

.

Instructor

Dan Pavel este un împătimit al artelor marțiale și al sporturilor de contact, practicând și perfecționându-se în aceste sporturi de peste 30 de ani. De-a lungul timpului a practicat Lupte Greco Romane, Box, Ashihara Karate, Jiu Jitstu Brazilian și Arte Marțiale Mixte (MMA), participând la competiții sportive în afara țării. A fost antrenor de arte marțiale la Grand Fitness și în prezent predă aceste sporturi la Enjoy Fitness. Dan este un familist convins, iar fetița lui, Patricia, în vârstă de 4 ani, iute ca fulgerul, îl ține activ la maxim și acasă, întrucât ea vrea să facă tot ce poate să facă și tatăl ei.
Dan are o vedere diferită asupra predării artelor marțiale față de multi alți instructori, lăsându-i pe cursanți să intre într-un ritm fără a le impune limite. Pentru grupele de copii, folosește ca metodă principal de motivare: joaca.

.

Când? Unde? Cât?

Durată curs: 10 luni, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire 50 min.
Cursul de karate are loc în fiecare miercuri de la 16:10 și vineri de la ora 16:10.
Număr minim de copii în grupă: 5
Număr maxim de copii în grupă: 20
Vârstă copii: 4-11 ani
Locație: Academia Heidi, str.Apullum nr.3, Brașov
Investiție: abonament de minim 5 ore/lună

Ia-ți abonament

 

Înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit

.

Pregătește copilul pentru curs

.

Galerie foto

aici

To Top