Ne dorim toți (și mari și mici) să trăim în lumea poveștilor – o lume în care Răul este înfrânt pentru totdeauna, Binele triumfă, iar finalul este mereu fericit. Atelierul de teatru le dă șansa copiilor să construiască o lume nouă, o lume a libertății și bucuriei, o lume în care un lucru aparent banal poate deveni un spectacol înnebunitor. Prin acest curs copiii nu devin actori profesioniști, dar reușesc să-și dezvolte creativitatea, imaginația, încrederea în sine, spiritul de echipă și nu în ultimul rând învață să comunice.

Stimulându-le imaginația și creativitatea, teatrul îi invață pe copii să se cunoască și să se accepte așa cum sunt, îi ajută să depășească complexe de inferioritate și dificultăți de dicție.

Nu există copii timizi sau copii foarte activi, există doar membri ai unei echipe care funcționează după reguli stabilite de ei în mod democratic și după un principiu nescris, dar știut de toţi: o bună colaborare în grup. Niciunul nu poate greși. Fiecăruia îi este respectată personalitatea și fiecare înțelege că este diferit. Nu există inhibiții, iar toleranța este învățată cu fiecare gest sau joc.

Prin teatru copiii învață să aibă încredere în sine într-un mod foarte distractiv și creativ!

Instructor: Ana Cristea are 29 ani și a absolvit Facultatea de Regie Teatru din cadrul UNATC București. După o serie de colaborări cu Teatrul Național București și Teatrul Bulandra, a decis să contribuie la dezvoltarea vieții artistice a Brașovului prin deschiderea unei cafenele culturale. “Îmi plac arta, natura și copiii și abia aștept să descopăr micuți talentați, spontani și creativi, alături de care să îmi pun imaginația la contribuție.”

Durată curs: 6 luni, 1 întâlnire / săptămână, durată întâlnire: 1 oră.
Atelierul de teatru are loc în fiecare marți de la 16:30.
Următorul curs începe în 3 octombrie 2017.
Număr minim de copii în grupă: 5
Număr maxim de copii în grupă: 12
Vârstă copii: 6-11 ani
Investiție: abonament de minim 5 ore/lună

Ia-ți abonament

 

Înscrie-te la un curs demonstrativ gratuit

.

Pregătește copilul pentru curs

Galerie foto

To Top