Programul Cercul Siguranței (Circle of security) este un program de intervenție timpurie dedicat părinților și copiilor. Programul a fost dezvoltat de către Glen Cooper, Kent Hoffman și Bart Powell și are la bază Teoria atașamentului. Cercul Siguranței pentru părinți este un program care constă în 8 întâlniri săptămânale conduse de un trainer format în protocolul Circle of Security, în urma căruia:

  • Părinții/educatorii vor înțelege mai bine lumea emoțională a copiilor învățând să înțeleagă nevoile emoționale ale acestora
  • Părinții/educatorii vor reuși să își susțină copiii în a-și gestiona emoțiile
  • Părinții/educatorii vor crește stima de sine a copiilor
  •  Părinții/educatorii vor onora dorința copiilor de a se simți în siguranță

 

Mai multe detalii despre fondatorii programului, găsiți AICI. Mai multe detalii despre program, găsiți AICI.

Daiana Colceriu

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor

Trainer: Daiana Colceriu este facilitator al programului Circle of Security Parenting din martie 2016. Daiana este și psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, instructor de Aware Parenting, asistent de educatoare Montessori (0-3 ani și 3-6 ani), director de creșă și grădiniță din 2004. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului.

Durată workshop: 8 întâlniri a câte 2 ore, în 8 săptămâni consecutive
Următoarea serie de 8 întâlniri va începe miercuri 27 septembrie 2017.
Durată întâlnire: 2 ore, 18:00-20:00
Locuri disponibile: 15
Investiție: abonament de minim 10 ore/lună

Ia-ți abonament

.

Important:
1. Facem apel la înţelegerea dvs. în legătură cu prezenţa copiilor la eveniment. Cei mici sunt aşa de drăgălaşi că mai toată atenţia celorlalţi se îndreaptă către ei şi mai puţin către trainer. În plus, vor şi ei să contribuie, “să spună” ce le place şi ce nu. Ştim din experienţa de la Academie şi din feedbackul de la participanţi că e mai cu folos să îi lăsăm pe bunici să aibă grijă de tentaţiile astea mici.
2. În cazul în care evenimentul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
3. În caz că ai plătit taxa de curs şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 30 de zile înainte de începerea cursului.
4. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs de la Academie (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 15-29 de zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
5. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la eveniment cu 0-14 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

To Top