„Secretului monstrului” – bestseller Bookfest 2017!

Otilia Mantelers vine la Brașov să deslușească împreună cu noi povestea lui Jojo și a monstrulețului verde!

Vom face cunoștință cu Jojo, cel mai năzdrăvan pisoi din câți ați întâlnit! Îi plac trenulețele de jucărie, se dă în vânt după plăcinta cu mere a bunicii și e mare cititor de cărți de povești. În ultima vreme însă, el are de furcă cu un ditamai monstrul de culoare verde, pe care – ciudat lucru! – nu-l vede nimeni în afară de el. Cum se poate una ca asta? Vom deschide cartea și vom descoperi cum reușește Jojo să afle secretul fioroasei creaturi și s-o îmblânzească. Bineînțeles, împreună cu mama și tata.

„O carte frumoasă pentru întreaga familie. Spaimele copiilor pot părea imense, dar această poveste minunată îi va învăța pe cei mici să le îmblânzească. Dincolo de ilustrațiile amuzante și de povestea simpatică e un mesaj profund: copiii au nebănuite resurse interioare ca să facă față emoțiilor puternice, iar părinții îi pot ajuta prin joc și empatie.“ (LAWRENCE J. COHEN, doctor în psihologie)

Invitați speciali: Daiana Colceriu, Petronela Rotar.

Intrarea la acest eveniment este gratuită, în baza completării formularului de înscriere.

Conferința Limitele întăresc relația părinte-copil

După lansarea de carte, începând cu ora 18.30, Otilia va susține conferința: Limitele întăresc relația părinte-copil, eveniment la care participarea se face pe bază de abonament sau de bilet.

Vă așteptăm cu tare mult drag!

Prezintă: Otilia Mantelers este Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting, psiholog în formare, specialist în joaca terapeutică cu copiii de la 0-10 ani și mamă a trei copii frumoși și plini de joacă.

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor, cadrelor didactice care pot veni însoțiți de copii

Lansarea de carte va avea loc vineri, 6 octombrie 2017.
Durată eveniment: 1 oră, 17:00-18:00;
Locuri disponibile: 100
Investiție: intrarea este gratuită
Locație: Școala Prems, Strada 13 Decembrie nr.94

Înscrie-te

.

To Top