Academia Heidi

Academia Heidi este primul centru de învăţare din Braşov dedicat familiei! Oferta noastră cuprinde cursuri pentru copii, adolescenţi, program de afterschool, educaţie pentru părinţi, grupuri de suport şi ateliere în familie.

Atelierul de gătit are propria-i bucătărie, microfoanele așteaptă să îi dezghețe pe copii la cursul de vorbit in public, iar creativitatea este lăsată să mișune liberă în sala de arte.

Părinții vor putea participa la cursuri prenatale Naştecumsimţi, la cursuri şi workshopuri de parenting sau se pot intâlni doar să schimbe păreri și impresii în cadrul întâlnirilor special organizate pe anumite tema sau la grupurile de suport.

Iar pentru cine are chef de joacă inteligentă sau de petrecut timp în familie, poate veni cu mic, cu mare la Seara de jocuri în familie sau la ateliere de creație.

La Academia Heidi nu căutăm în mod special performanța, ci cultivăm pasiuni şi dezvoltăm deprinderi.

Cine suntem?

[divider]

Elena Loghin, coordonator cursuri pentru părinți
Elena s-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat din inginer în educator prenatal și doula, adică a găsit acel lucru pe care îl face cu pasiune și la care este extrem de bună. Organizând un curs pentru părinți a întâlnit-o pe Daiana. Pentru că s-au plăcut, au hotărât să facă echipă la Academie în încercarea de a crea o lume mai bună pentru copiii lor. Şi pentru a crea cât mai multe din oportunităţile pe care şi le doresc şi pentru ele în calitate de viitori(posibil) părinţi. : )

Petre ClaudiaClaudia Petre, coordonator cursuri pentru copii
Și Claudia a hotărât că cel mai bine in viață este să faci ceea ce îți place, așa că a dat un job în bancă pe Grădinița Heidi. În paralel cu ce făcea la grădi, a construit cursurile pentru copii ale Academiei. A săpat fundația, iar apoi a început să pună cărămidă peste cărămidă, să găsească instructorii potriviți, să creeze o relație cu părinții și apoi să amenajeze spațiul nou al Academiei Heidi.

Adina Bereș, coordonator Agenția de bone

102Adina este absolventă a Facultății de Psihologie și Știintele Educației (4 ani) din cadrul Universității București. A obținut Atestatul de Liberă Practică în psihoterapie din partea Colegiului Psihologilor din România în anul 2010, după ce a urmat cursul de formare în Psihoterapia Sistemică de familie și cuplu (3 ani) din cadrul Institutului pentru Cuplu și Familie. Are experiență în recrutarea și testarea de personal, lucrând timp de 3 ani în cadrul unor companii multinaționale cu volum mare de recrutare și în agenții specializate în recrutare de personal. În prezent este psiholog, psihoterapeut cu drept de liberă practică în psihoterapie sistemică de familie și cuplu, acumulând 4 ani de experință în psihoterapie individuală, de cuplu, de familie, lucrul cu copiii și parenting.

Daiana Colceriu, coordonator coordonatori : )
Daiana-Colceriu-Academia-HeidiDaiana are Grădinița Heidi de mai bine de 10 ani. Și-a dorit cursuri pentru copii mai mari pentru a le asigura absolvenților Heidi continuitate, adică activități care să le stimuleze creativitatea și prin care să se simtă apreciați și atunci când pleacă de la grădi in lumea mare, dar și pentru a le oferi tuturor copiilor din Brașov programe educative originale și care să ii formeze. Totodată și-a dorit cursuri pentru părinți pentru că a cunoscut sute de părinți care iși doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor.
Ea este cea care a făcut puzzle-ul. Claudia era mămică la Heidi. Pe Elena a cunoscut-o la un curs. Adina îi este prietenă și a ținut cursuri de parenting la grădi. Le-a luat pe toate trei, le-a amestecat bine și… Tadam! : )

To Top