Academia Heidi

Academia Heidi este primul centru de învăţare din Braşov dedicat familiei! Oferta noastră cuprinde cursuri pentru copii, adolescenţi, educaţie pentru părinţi și dascăli, ateliere în familie, agenție de bone și consultanță pentru grădinițe.

Atelierul de gătit are propria-i bucătărie, microfoanele așteaptă să îi dezghețe pe copii la cursul de vorbit în public, iar creativitatea este lăsată să mișune liberă în sala de arte. Părinții vor putea participa la cursuri şi workshopuri de parenting iar pentru cine are chef de joacă inteligentă sau de petrecut timp în familie, poate veni cu mic, cu mare la serile tematice special organizate în acest sens.

La Academia Heidi nu căutăm în mod special performanța, ci cultivăm pasiuni şi dezvoltăm deprinderi.

 

Cine suntem?

Daiana Colceriu, fondator și trainer
Daiana-Colceriu-Academia-HeidiDaiana are Grădinița Heidi din anul 2004. Și-a dorit cursuri pentru copii mai mari pentru a le asigura absolvenților Heidi continuitate, adică activități care să le stimuleze creativitatea și prin care să se simtă apreciați și atunci când pleacă de la grădi în lumea mare, dar și pentru a le oferi tuturor copiilor din Brașov programe educative originale, care să ii formeze pentru lumea de mâine. Totodată și-a dorit cursuri de parenting pentru că a cunoscut sute de părinți care vor tot ce este mai bun pentru copiii lor. În prezent, Daiana este psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, instructor de Aware Parenting, asistent de educatoare Montessori (0-3 și 3-6 ani), facilitator al programului Circle of Security Parenting, iar cursurile pe care le ține la Academie se bucură de un foarte mare succes în rândul părinților.
Ea este cea care a făcut puzzle-ul la Academie. Claudia era mămică la grădi Heidi. Pe Elena a cunoscut-o la un curs. Adina îi este prietenă și a ținut cursuri de parenting la grădi. Pe Anca o cunoaște dinainte să devină mamă. Le-a luat pe toate patru, le-a amestecat bine și… Tadam! : )

Claudia Petre, coordonator cursuri pentru copii și părinți
Petre ClaudiaClaudia a hotărât că cel mai bine în viață este să faci ceea ce îți place, așa că a dat un job în bancă pe Academia Heidi. Împreună cu Daiana a construit oferta de cursuri pentru copii ale Academiei. A săpat fundația, iar apoi a început să pună cărămidă peste cărămidă, să găsească instructorii potriviți, să creeze o relație cu părinții și apoi să amenajeze spațiul nou al Academiei Heidi. Cât timp Elena a fost ocupată cu creșterea bebelușului ei, Claudia s-a ocupat și de organizarea cursurilor de parenting și a evenimentelor pentru familie. Așa că dacă o să veniți la cursurile noastre, sigur o să o cunoașteți!

Anca Gânscă, coordonator comunicare și evenimente
Anca este pasionată de oameni, călătorii, comunicare și mereu interesată de dezvoltarea personală, atât a ei, cât și a celor din jur. Se implică activ în proiectele din comunitate, este membru fondator și membru board al Fundației Comunitare Brașov, a pus bazele incubator107 Brașov, a fost membru al clubului de public speaking și leadership Toastmasters International Brașov. În 2009 s-a mutat la Brașov și a deschis ceainăria Ceai et caetera, un loc cu suflu aparte, în care a organizat sute de expoziții, ateliere și evenimente, majoritatea pentru adulți, dar și pentru copii. Aici a crescut comunități de oameni pasionați până în primăvara lui 2017. Cei doi copii, a căror vârstă însumează 5 ani au făcut-o să își pună și mai multe întrebări despre educație și despre ce fel de oameni vrem să creștem. La Academie se va ocupa de relația cu părinții, de partea de promovare și comunicare și o va ajuta pe Claudia cu organizarea cursurilor și a evenimentelor.

Adina Bereș, coordonator Agenția de bone
102Adina este absolventă a Facultății de Psihologie și Știintele Educației (4 ani) din cadrul Universității București. A obținut Atestatul de Liberă Practică în psihoterapie din partea Colegiului Psihologilor din România în anul 2010, după ce a urmat cursul de formare în Psihoterapia Sistemică de familie și cuplu (3 ani) din cadrul Institutului pentru Cuplu și Familie. Are experiență în recrutarea și testarea de personal, lucrând timp de 3 ani în cadrul unor companii multinaționale cu volum mare de recrutare și în agenții specializate în recrutare de personal. În prezent este psiholog, psihoterapeut cu drept de liberă practică în psihoterapie sistemică de familie și cuplu, acumulând 4 ani de experință în psihoterapie individuală, de cuplu, de familie, lucrul cu copiii și parenting.

Elena Loghin, Organizator de evenimente și Instructor de cursuri pentru copii

Elena a intrat în echipa Academiei în perioada în care se transforma din inginer IT în educator prenatal și doula. Organizând un curs pentru părinți a întâlnit-o pe Daiana. Pentru că s-au plăcut, au hotărât să facă echipă la Academie în încercarea de a crea o lume mai bună pentru copiii lor. Până când a devenit mamă, Elena s-a ocupat de organizarea cursurilor de parenting, reușind să aducă la Brașov traineri foarte cunoscuși în domeniu precum Otilia Mantelers, Monica Reu și Urania Cremene. La întoarcerea din concediul de maternitate, Elena a decis că e un moment foarte bun pentru o nouă direcție în carieră și în formarea ei ca mamă așa că în momentul de față este instructor în cadrul cursurilor pentru copii, la Mind Lab și la Laboratorul de științe. În plus, se ocupă cu organizarea conferințelor de parenting și a lansărilor de carte.

To Top