Dezvoltare personală pentru copii

Tabără de vară de zi pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani.

Ne întâlnim timp de 2 săptămâni cu 3 cursuri: Dezvoltare personală, Vorbit în public și Atelier de creație cu materiale reciclabile.

Întâlnirile vor avea loc în fiecare dimineață, timp de 3 ore, astfel:

Credem că dacă te cunoști, îți poți alege calea, poți să iei decizii și să-ți urmezi visurile. De aceea facem Cursul de dezvoltare personală pentru copii la care, prin joacă, cei mici învață că suntem diferiți dar și asemănători în anumite privințe și că diferențele dintre noi sunt foarte importante pentru echipă. Învață că sunt unici și învață să se respecte pe sine și pe ceilalți. Cursul îi ajută să își gestioneze emoțiile și să dezvolte strategii eficiente de rezolvare a problemelor specifice vârstei. Învață să își exprime liber dorințele, nevoile, opiniile, atitudinile. Totul prin joc și joacă!

Cursul de vorbit în public își propune să îi ajute pe cei mici să își depășească temerile și să facă față provocărilor vieții prin dezvoltarea competențelor lor emoționale și sociale.

Copiii care participă la Vorbit în public:
• își dezvoltă încrederea în propriile forţe
• își înțeleg și își exprimă adecvat emoţiile
• învață colaborarea, lucrul în echipă și faptul că fiecare are rolul său important în cadrul unui grup

Totul se întâmplă prin joacă și activități distractive.

Instructor: Codruța Constantinescu este psiholog, mediator și psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Sistemică de Familie și Cuplu, specializată și în consiliere psihologică si educațională. Este psiholog școlar la Colegiul Tehnic “Maria Baiulescu” și la Grădinița “Lumea Copiilor”, fiind trainer și formator în cadrul unor proiecte europene și cursuri de specializare.
Îi place să se joace, să lucreze cu copiii, să păstreze relația cu copilul din ea și crede că indiferent de vârstă, persoana din fața noastră merită respectată și apreciată pentru că fiecare are ceva valoros de oferit.

La Atelierul de creație cu materiale reciclabile vom povesti despre reciclare și importanța ei și cum fiecare poate contribui la binele planetei. Și bineînțeles vom meșteri cu bucurie jucării, decorațiuni și multe alte minunății care ne vor fi apoi utile.

Instructor: Andreea Maria Crăciun este mămica lui Andu, 4 ani și jumătate. A absolvit Facultatea de Sociologie, a lucrat în comerț pentru mulți ani și nu se vedea făcând altceva. După naștere, din dorința de a petrece cât mai mult timp cu băiețelul ei, a dezvoltat un proiect cu jocuri și jucării senzoriale. Așa a luat naștere B-Smarty, de care se ocupă de 3 ani și jumătate. Meșterește împreună cu cei mici decorațiuni de Crăciun, mărțișoare, obiecte de decor sau cadouri pentru mămici. Andreea este o fire optimistă, comunicativă, îi plac cărțile și muntele.

Durată tabără de zi: 2 săptămâni, 1 întâlnire/zi, durată întâlnire: 3 ore. 
Număr minim de copii în grupă: 8
Număr maxim de copii în grupă: 12
Vârstă copii: 5-8 ani
Investiție: 930 lei/2 săptămâni. Primii 10 copii înscriși beneficiază de 20% reducere!

Înscrie-te!
To Top