Academia Heidi

2% pentru proiectul “Cursuri pentru dascăli”

Academia HeidiTe invităm să fii parte alături de noi în proiectul educaţional pe care îl vom derula în creşele şi grădiniţele de stat din Braşov, prin redirecţionarea celor 2% din impozitul pe care l-ai plătit deja statului în 2012!

Prin intermediul acestui proiect creăm împreună oportunităţi de învăţare despre metodele moderne de educaţie pentru cât mai mulţi dascăli din Braşov.

Ce facem mai exact? Din banii redirecţionaţi de tine vom oferi participare gratuită la evenimentele organizate la Academia Heidi cadrelor didactice de la grădiniţa/creşa pe care o alegi tu.

Totul va fi trasparent. Tu vei fi informat despre suma pe care ai redirecţionat-o şi vei şti cine anume va beneficia de ea. Dascălii vor fi şi anunţaţi despre numele celor care au făcut posibilă participarea lor la cursurile pe care le organizăm la Academia Heidi, şi anume:

– Curriculum creativ pentru copiii de 1-3 ani
Curs de prim ajutor premedical acordat copiilor
Educaţie fără pedepse şi fără recompense
Educaţie Empatică
Joc şi Emoţii: Playful Parenting
Agresivitatea copiilor
Reciclare creativă

La fel ca în anii trecuţi, Codul Fiscal îţi pune la dispoziţie mecanismul de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2012, către o entitate non profit. Conform Ministerului Finanţelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similară, tu trebuind să completeză formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse), formulare ce vor fi apoi depuse la administraţia financiară de care aparţii până la data de 25 mai.

Deci, iată ce ai de făcut şi mai concret pentru a participa în proiect:
downloadează, completează şi semnează Declaraţia 230 (pentru veniturile din salarii) şi care are completate deja datele noastre de identificare. Instrucţiuni de completare.
downloadează, completează şi semnează Declaraţia 200 (pentru veniturile din alte surse) şi care are completate deja datele noastre de identificare. Instrucţiuni de completare.
depune formularul/formularele. Ai 3 opţiuni:
……….1. ni-l/ni le dai nouă (email sau direct) şi ne ocupăm noi mai departe
……….2. îl/le depui personal la administraţia financiară de care aparţii
……….3. îl/le trimiţi prin poştă la administraţia financiară de care aparţii
completează formularul de mai jos cu opţiunile tale referitoare la numele creşei sau grădiniţei, numele educatoarei şi numele cursului pentru care redirecţionezi cei 2%.

Noi vom centraliza într-un tabel, pe care îl vom face periodic public, numărul celor care s-au înscris în proiect şi pentru ce creşe/grădiniţe au optat.

Prenume*

Nume*

Adresa de email*

Număr de telefon*

Am redirecţionat 2% din impozitul pe salariu către proiectul Cursuri pentru dascăli al Asociaţiei pentru pitici şi aş vrea ca de aceşti bani să beneficieze creşa/grădiniţa*:

Numele dnei educatoare:

Cursul de care vrei să beneficieze dna educatoare:

Mesaj

Iată mai jos câteva date despre cum a arătat campania 2% în anul 2012. Mai sunt încă mulţi care pot redirecţiona aceşti bani pentru proiecte cu mult impact asupra comunităţii în care trăiesc!

Comments ( 2 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top