Academia Heidi

2% pentru schimbarea lumii

Eu sunt darnică de felul meu. Dau fără să cer nimic la schimb, dar știu cumva că într-un fel sau altul se întoarce orice dai. Sunt și visătoare de felul meu, iar visul cel mai vis este legat de modul în care cu toții putem contribui la schimbări în jurul nostru. Cu felul acesta al meu, am susținut multicele proiecte: Seara de povești pentru copii, Grădinița în aer liber, tot felul de donații sau evenimente caritabile. De anul trecut, printre proiectele cu iz personal, dar susținute de Academia Heidi a răsărit 2% pentru dascăli. Am dorit și dorim în continuare să îi susținem pe dascăli cu ce putem, iar cel mai la îndemână ne este să îi aducem la evenimentele de parenting pe care le organizăm. Orice cadru didactic are reducere 30% la evenimentele noastre. Alături de reduceri, au stat invitații oferite dascălilor implicați și dornici să aibă o relație mai bună cu copiii. Astfel, în ultimul an am avut peste 100 de prezențe ale educatoarelor și învățătoarelor la cursuri, conferințe și workshopuri de parenting. În parte, acest lucru s-a datorat și campaniei mai sus menționate și părinților care au donat cei 2% din impozitul pe venit Academiei Heidi. Lor le mulțumim, iar pe voi vă informăm că anul acesta campania noastră continuă.

Haideți să nu așteptăm să se schimbe sistemul, ci să schimbăm noi convingeri!

Academia HeidiDeci, dacă te interesează, iată ce ai de făcut şi mai concret pentru a participa în proiect:

– downloadează, completează şi semnează Declaraţia 230 (pentru veniturile din salarii) şi care are completate deja datele noastre de identificare. Instrucţiuni de completare.
– downloadează, completează şi semnează Declaraţia 200 (pentru veniturile din alte surse) şi care are completate deja datele noastre de identificare. Instrucţiuni de completare.
– depune formularul/formularele. Ai 3 opţiuni:
……….1. ni-l/ni le dai nouă (email sau direct) şi ne ocupăm noi mai departe
……….2. îl/le depui personal la administraţia financiară de care aparţii
……….3. îl/le trimiţi prin poştă la administraţia financiară de care aparţii
– completează formularul de mai jos cu opţiunile tale referitoare la numele creşei sau grădiniţei, numele educatoarei şi numele cursului pentru care redirecţionezi cei 2%.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top