3 zile pline cu scriitoarea Cristina Andone la Brașov

Scriitoarea Cristina Andone vine la noi în oraș și are 3 zile pline, așa că avem ocazia să ne bucurăm împreună de prezența ei (gratuit Iată programul Cristinei:

Ne vedem vineri, 2 nov. de la 16.15 la Academia Heidi. Cristina ne propune Dor de doină: un tur ghidat al costumelor populare din colecția lui George Enescu, cu paralelisme la motivele populare din muzica acestuia. Cartea conține ilustrații cu motive populare autentice din colecția autorului. În cadrul atelierului de carte, sunt explicate 20 de costume populare reprezentative pentru țara noastră. Detalii și înscriere aici.

Sâmbătă, 3 nov. de la 11.30 la Librăria Șt. O. Iosif, Cristina ne invită să îi cunoaștem pe Vivaldi, Bach. Vor fi povești, va fi muzică, ne vom juca de-a metronomul și de-a ariciul Sebastian. Detalii și înscriere aici.

Duminică, 4 nov, de la 16.00 la Superland continuăm cu Vivaldi și Bach. La evenimentul Cultura prin ochii copiilor, o vom avea alături și pe Anca Boloș de la Editura Cartemma și invitații săi: Alina  Moldovan și Ema Pandichi. Detalii despre întregul eveniment găsiți aici.

„Poveştile din Pădurea Muzicală” reprezintă o serie de poveşti pentru copii scrise de Cristina Andone, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cărţile îi vor „împrieteni” pe copii cu muzica clasică, oferindu-le, într-un mod accesibil, informatii esențiale pentru cultura lor generală.

„Muzica nu va salva lumea. Dar o va face mult, mult mai frumoasă.” (Cristina Andone)

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top