Academia în aer liber

Am luat o părticică din academie și am scos-o în parc, la vedere. Ne-am gândit că cel mai bun loc de a face cunoștință cu copii și cu părinți este parcul. Începând din această lună, vom organiza periodic Academia în aer liber, o serie de evenimente dedicate în special copiilor si, indirect, părinților.

În primul week-end, copiii s-au distrat cu Laboratorul prichindeilor de 1-3 ani, Atelierul de mărgele (macaroane pictate și înșiruite de copii) și Atelierul cu praf magic (borcane cu sare colorată cu cretă). Laboratorul nu a lipsit nici de la a doua ediție; a fost acompaniat de Atelierul de instrumente muzicale și Atelierul de ștampile.

Odată cu distracția educativă a copiilor, părinții au primit idei de activități și ponturi de educație a la Academia Heidi. Ne-a plăcut tare mult că o mare parte din ei s-au implicat în activități alături de copii, că au fost receptivi la ideea de cursuri pentru părinți și că ne-au pus multe întrebări.

Ce urmează? Un week-end despre lumea magică a legumelor (24-25 august) și unul despre cea a fructelor (31 aug -1 sept), parte din mișcarea Food Revolution Brașov, coordonată de colega noastră, Daiana Colceriu, ambasador Jamie Oliver la Brașov. Pentru luna septembrie pregătim noi ateliere pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani.

Academia în aer liber are loc în Parcul N. Titulescu în fiecare week-end din lunile august și septembrie, sâmbăta și duminica, între orele 17:00 și 20:00. Participarea copiilor la Academia în aer liber este gratuită.

[gdl_gallery title=”Academia in aer liber” width=”140″ height=”140″ ]

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top