Agresivitatea copiilor: Conferinţă în premieră la Braşov

Pe 25 aprilie, avem bucuria să organizăm la Academia Heidi, în premieră pentru Braşov, conferinţa “Agresivitatea copiilor“. Evenimentul va fi susţinut de prietena noastră dragă, Otilia Mantelers, mamă a 3 copii minunaţi şi trainer de Playful Parenting.

Copilul meu loveşte, muşcă şi îi împinge pe ceilalţi copii. I-am explicat de o mie de ori că nu e OK şi nu înţelege. Mai vorbeşte şi urât pe deasupra! spunem noi, părinţii.

A venit doamna agresivitate! Cine mă ajută să văd ce fac cu ea? spune copilul.

Când copiii muşcă sau împing alţi copii, noi, adulţii ne simţim trişti, frustraţi şi neajutoraţi. Şi de multe ori vinovaţi că am greşit cu ceva în educaţia copiilor. Am făcut tot ce ne stă în putinţă: au vorbit frumos cu ei, le-am explicat ce e bine şi ce e rău. Nu a mers. Apoi, istoviţi, am început să ameninţăm, şantajăm, pedepsim – nimic nu a mers. De ce? …

Vom afla la conferinţă ce putem face pentru a ne ajuta copiii să scape de comportamentul nedorit. Şi vom vorbi şi despre poveştile celor mari legate de agresivitate, pentru că ambele sunt la fel de importante.

Avem 50 de locuri disponibile pentru părinţi, bunici, bone şi cadre didactice. Cei ce îţi rezervă locul din timp, beneficiază de 10% reducere.

Mai multe detalii aici.

Vă aşteptăm cu drag!

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top