Ajută-ne să găsim bone, iar noi te răsplătim!

Ne place să potrivim oameni.

Așa a pornit proiectul Agenția de bone Heidi.

Cei care ne cunoșteau și aveau nevoie de bone ne întrebau și pe noi dacă nu cunoaștem pe cineva potrivit să îngrijească blând un copilaș. Atunci când Adina a decis să se mute la Brașov, am profitat de experiența ei în recrutare de personal și de experiența noastră într-ale familiei și am început să fim agenți 🙂 Am avut tare mult experiențe plăcute: am întâlnit doamne care sunt bone de peste 20 de ani, am întâlnit multe bone care cred în educația blândă, fără recompense și fără pedepse, am primit milioane de mulțumiri de la familii care au câștigat un nou membru.

Avem în continuare cereri pentru bone, dar nu avem tot timpul și oferte potrivite. Ne-am gândit să îți cerem ajutorul. Dacă cunoști pe cineva care cunoaște pe cineva care și-ar dori să devină bonă, dă-ne de veste!

Ce ne dorim de la o bonă?
Să fie responsabilă, educată, blândă, jucăușă și să își dorească să învețe lucruri noi.

Ce oferim unei bone?
O familie responsabilă, educată, care crede în educația democratică, care oferă respect (inclusiv din punct de vedere financiar).
Agenția de bone Heidi nu percepe niciun comision bonelor plasate.

Ce oferim celor care ne ajută la potriveală?
În momentul în care plasăm o bonă recomandată de tine, primești un voucher în valoare de 350RON, echivalentul unui abonament de 10 ore valabile 3 luni. Găsești detalii despre abonamente AICI.

Găsești cererile noastre de bone AICI.

Îți mulțumim pentru ajutor 🙂

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top