Atelier de gătit pentru copii la Academia Heidi

Academia-Heidi-brasov-curs-atelier-activitati-copii-gatit-guacamole02La Atelierul de gătit pentru copii de la Academia Heidi încercăm mereu gusturi noi. Așa ne-am îndrăgostit de guacamole, pasta de avocado care arată atât de… “verde și ciudat”. Ne-am luat inima în dinți și am gustat-o. Și ne-a plăcut! Am descoperit astfel o mâncare nouă, gustoasă, sănătoasă și foarte ușor de făcut.

Ne plac mult dulciurile așa că, la Atelierul de gătit, am învățat să facem plăcintă cu mere, biscuiți cu portocală, brioșe cu ciocolată, fursecuri cu nucă, turtă dulce. E ușor! Urmărim rețeta cu imagini și chiar dacă uneori uităm să ne mai oprim din “gustatul” ingredientelor (miere, zahăr, ciocolată), reușim să mai păstrăm câte ceva și pentru compoziție. Scoatem întotdeauna de la cuptor ceva delicios făcut de mânuțele noastre. Luăm și acasă câteva mostre pentru părinți, să guste și ei asemenea bunătăți.

Vă așteptăm și pe voi! Atelierul de gătit pentru copii are loc în Braşov la Academia Heidi în fiecare miercuri, de la ora 16.30 la 18.00. Detalii și înscrieri aici.

 [gdl_gallery title=”Atelier gatit guacamole2″ width=”140″ height=”140″ ]

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top