Atelier de teatru la locul de joacă Mini Land

În fiecare luni, de la ora 17.00, ne întâlnim la Atelierul de teatru unde cei mici construiesc o lume nouă, o lume a libertății și bucuriei, o lume în care un lucru aparent banal poate deveni un spectacol înnebunitor. Prin acest curs copiii nu devin actori profesioniști, dar reușesc să-și dezvolte creativitatea, imaginația, încrederea în sine, spiritul de echipă și nu în ultimul rând, învață să comunice și să se exprime liber.
Miercuri, 5 februarie, mutăm Atelierul de teatru la locul de joacă Mini Land, din Centrul Civic, Str. M. Kogălniceanu nr. 15, Brașov. Vă așteptăm cu activități și jocuri care îi vor face pe copii să renunțe la emoții și trac și le vor stimula imaginația într-un mod plăcut și distractiv. De asemenea, vom experimenta cu o parte din instrumentele unui actor – corpul, vocea, mimica, atenția si imaginația, încercând să deslușim împreună infinitele posibilități și situații în care le putem folosi.
Timp de o oră lăsăm deoparte temele, fricile și experiențele banale de zi cu zi și pășim împreună într-o lume imaginată chiar de noi.
Atelierul se adresează copiilor cu vârste între 4 și 10 ani. Intrarea este liberă, vă rugăm anunțați-ne că veniți la telefon 0735843391 (Claudia).
Vă așteptăm cu drag!

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top