Atelierul de mărțișoare în familie este modul perfect de a petrece timp de calitate cu copilul dvs, de a întări legăturile emoționale din familie și de a vă pregăti mărțișoarele pentru luna martie.

Vom face împreună mărțișoare vesele și colorate, numai bune de oferit celor dragi.

Cui se adresează: părinţilor cu copii (3-10 ani). E suficientă prezenţa unuia dintre părinţi şi încurajată prezenţa ambilor 🙂

Trainer: Iulia Costache este mămica lui Răzvan, 5 ani și a Ilincăi, 9 luni. Îi plac mult copiii și îi place să meșterească împreună cu ei. Îmbinând utilul cu plăcutul, face împreună cu ei obiecte simpatice.

Următorul atelier: 27 februarie 2018
Durată atelier: 17:00 – 18:00
Număr maxim de locuri: 10 familii.
Investiție: abonament de minim 5 ore/lună sau 50 ron / atelier.

Ia-ți abonament

.

Important:
1. În cazul în care evenimentul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
2. În caz că ai plătit taxa de curs şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 30 de zile înainte de începerea cursului.
3. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs de la Academie (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 15-29 de zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
4. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la eveniment cu 0-14 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

To Top