IMG_1585Seara de gătit în familie este modul perfect de a petrece timp de calitate cu copilul dvs, de a întări legăturile emoționale din familie și de a-i învăța pe micuți câteva valori importante.

În același timp, relația pe care o avem cu mâncarea este una extrem de importantă pe tot parcursul vieții 🙂 Trebuie să o înțelegem, să o pregătim cu drag, să o consumăm cu plăcere. Vă invităm să învățați alături de copii despre alimente, despre modul lor de preparare și să experimentați în mini-bucătăria Academiei Heidi. Vom avea invitați de soi care ne vor învăța ce știu ei mai bine, să gătească.

Scopul serii este să le transmitem copiilor informații prețioase despre ceea ce mâncăm și să învățăm matematică, fizică și magie din gătitul propriu-zis. Totul în timp ce ne distrăm și creăm tradiția gătitului în familie.

Detalii atelier

Cui se adresează: părinţilor cu copii (3-10 ani). E suficientă prezenţa unuia dintre părinţi şi încurajată prezenţa ambilor : )

Trainer: Oana Irina Coanta are o experienţă de peste 16 ani în bucătăria de restaurant ca chef manager la Bistro de l’Arte şi este unul dintre iniţiatorii mişcării Slow Food în România. “Obiceiurile alimentare se formează din copilărie şi libertatea pe care o acordăm celor mici în luarea deciziilor trebuie îmbinată cu îndrumarea în descoperirea gusturilor, aromelor şi poveştilor din jurul mâncărurilor. Joaca în jurul reţetelor nu stârneşte doar apetitul, ci îi pune pe cei mici în legătură cu elemente ştiinţifice, de chimie alimentară de exemplu, elemente care îi vor face să înţeleagă reguli de nutriţie, de preparare, de depozitare, etc.”

Următorul atelier: luni, 27 februarie 2017
Durată atelier: 17:00 – 18:00
Număr maxim de locuri: 10 familii.
Investiție: AICI.

Înscrie-te

Galerie foto

 

To Top