Copiii din ziua de azi nu mai sunt cum erau copiii odată. Nici lumea în care trăim nu mai este cum era lumea odată. Mergeam la școală cu cheia la gât, învățam unde sunt centrele siderurgice sau fabricile zahăr, primeam informații de la profesori sau le găseam la bibliotecă, ne jucam în fața blocului. Acum, suntem la un “click” distanță de aproape orice informație, “socializăm” cu sute de oameni, trăim în viteză. Oare cum va fi lumea peste 20 de ani? Oare cum va arăta școala peste 20 de ani?

Ne dorim, ca dascăli, să le transmitem copiilor tot ceea ce știm noi, cum știm mai bine. Ne dorim să le formăm abilități care îi vor ajuta să trăiască împliniți indiferent de cum va arăta lumea peste 20, 30 sau 40 de ani. Ne dorim ca ei să coopereze pentru a le livra toate informațiile de care au (mai multă sau mai puțină) nevoie.

DSC_0451

Studiile recente arată că performanța unui adult este determinată în procent de 58% de inteligența lui emoțională. Cum creștem adulți inteligenți din punct de vedere emoțional? Cum ne ajută dezvoltarea emoțională a copiilor pe noi ca dascăli să ne desfășurăm activitatea?

Participând la conferință, vei afla și vei înțelege:

– Cum să recunoști emoțiile copiilor și nevoile din spatele acestora
– Cum îi ajuți pe copii să își recunoască și să își gestioneze emoțiile
– Cum le dezvolți copiilor empatia
– Cum poți obține cooperarea copiilor
– Cum abordezi copiii agresivi și cum gestionezi relația cu părinții acestora
– Alternative la recompense și pedepse

Detalii conferinţă

[divider]

Cui se adresează: cadrelor didactice din învățământul preuniversitar de stat

[divider]

Daiana-Colceriu-Academia-Heidi

Trainer: Daiana Colceriu este licențiată în psihologie, instructor de Aware Parenting, formator, asistent de educatoare Montessori, director de creșă și grădiniță de 11 ani. Coordonează Clubul piticilor, activitate adresată copiilor de 1-3 ani. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului. Mai multe detalii despre Daiana, găsești AICI.


Următoarea conferinţă:
 vineri, 19 februarie 2016

Durată conferinţă: 2.5 ore, 17:00-19:30
Locuri disponibile: Nu mai sunt locuri disponibile la această ediție.

Investiție: timpul tău

Locaţie: Academia Heidi, Str Apulum nr.3

Înscrie-te pe lista de așteptare:

[divider]

Alege eveniment*

Prenume* (adică numele mic 🙂 )

Nume*

Ocupaţia

Email*

Vârstă copil/copii*

Telefon*

Unitate de învăţământ*

Mesaj

De unde ai aflat de eveniment?*
facebooknewsletteracademiaheidi.roiubescbrasovul.roafiş promogooglerecomandare de la:

Tastează codul:*
captcha

Galerie foto

[divider]

Impresii de la conferinţă

[divider]

“Un pas important în educația copiilor”, Anca N, educatoare.

“Un curs cu multe informații despre care nu am fost conștientă, cu lucruri foarte bine punctate și puse în cuvinte. Un curs care mi-a reamintit să fiu copil. Mi-a plăcut în mod deosebit trainerul, foarte cu picioarele pe pământ și lipsit de comunisme și scorțoșenie”, Cristina L, profesor liceu.

“Am învățat foarte multe lucruri utile care te îndeamnă la reflecție. Un curs super!”, Liana C, învățătoare.

“Un curs extrem de interesant cu un trainer deosebit de plăcut, bine informat și volubil”, Mihaela V, profesor colegiu național.

“Cele două ore și jumătate au trecut foarte repede, iar timpul trece repede doar când te simți bine. O atmosferă foarte plăcută, informații structurate și de actualitate.”, Gizella, profesor.

“A punctat foarte bine aspecte legate de tematica anunțată. Nu mi-a adus multe lucruri noi, dar mi-a confirmat unele aspecte. Am reținut niște tehnici pe care le voi aplica la clasele mele.”, profesor școală gimnazială.

“Curs interesant, documentat foarte bine, predat într-o manieră originală”.

“Foarte util”.

“Captivant, relaxant, bine documentat, prestație excelentă a trainerului”.

“Au fost utile informațiile primite, am primit idei prin care pot deveni o educatoare mai emaptică cu cei mici din grupa mea. Mi-a plăcut modul comic de prezentare”, educatoare.

“Este un curs ușor de digerat, cu exemple concrete, bine alese și cu informații importante și actuale”.

“Mă bucur că se apreciază activitatea pe care o desfășurăm, că se cunosc lacunele acestui sistem și că pe viitor poate urnim ceva”.

“Un curs în care am învățat chestii practice și am verificat modul meu de lucru”, Mariana B., educatoare.

“Excelent! Vreau să duc invitații la toate educatoarele pe care le cunosc. Am primit informații de care chiar aveam nevoie. Prestația trainerului – SUPERLATIV.”, Cristina, animator socio-educativ.

To Top