ACADEMIA HEIDI este o activitate desfăşurată de către Praf de stele SRL. În cadrul Academiei Heidi se desfăşoară cursuri pentru copii între 10 luni şi 12 ani, cursuri pentru părinți și seri în familie, la sediul Academiei Heidi din Braşov, Str. Apulum nr. 3. Detalii legate de fiecare curs oferit se găsesc pe www.academiaheidi.ro.

Participarea la activitățile Academiei Heidi se face pe bază de abonament, după cum urmează:
– 5 ore/lună, 1 lună – 180 Ron
– 5 ore/lună, 5 luni – 830 Ron
– 5 ore/lună, 10 luni – 1585 Ron
– 10 ore/lună, 1 lună – 300 Ron
– 10 ore/lună, 5 luni – 1380 Ron
– 10 ore/lună, 10 luni – 2640 Ron
– nelimitat, 1 lună – 450 Ron
– nelimitat, 5 luni – 2070 Ron
– nelimitat, 10 luni – 3960 Ron
– alandala, 10 ore valabile 3 luni – 450 Ron

Părinții cu copii înscriși la Grănița Heidi beneficiază de 10% reducere la prețurile afișate mai sus.

Orele din abonament se pot folosi la cursuri pentru copii, cursuri pentru părinți sau ateliere în familie. Evenimentele speciale vor avea taxă separată de abonament. Orele nu se reportează de la o lună la alta. Orele nu sunt transmisibile către membrii altei familii decât cea înscrisă. Membrii familiei sunt considerați: părinții, copiii, bunicii și bona. Taxele achitate nu sunt rambursabile decât în cazuri de forță majoră.
Plata se poate face fie numerar la sediul Academiei Heidi, fie prin virament bancar în contul Praf de stele SRL RO20 INGB 0000 9999 0471 3975, deschis la ING BANK, cu menționarea tipului de abonament pentru care se face plata.

Academia Heidi:

 • va respecta programul stabilit. În cazul în care apar modificări în program, Academia Heidi va anunţa părinţii cu minim 24 ore înainte.
 • va selecta copiii înscrişi la cursuri, în funcţie de vârsta şi de abilităţile acestora.
 • are dreptul să înceteze prezentul contract în cazul în care copilul nu poate fi integrat în colectivitate fără a perturba activitățile organizate de Academia Heidi
 • are dreptul să înceteze prezentul contract în cazul în care consideră că părintele aduce prejudicii de orice fel imaginii, bunurilor, angajaților sau copiilor din Academia Heidi.
  .

Părintele/reprezentantul legal:

  • va respecta programul stabilit
  • va anunța cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de începerea cursului imposibilitatea de a participa sau alegerea unui alt curs
  • va asigura copilului o ţinută adecvată cursului la care acesta participă

.

:)Ne place mai tare să ne consumăm energia în activități cu și pentru copii decât să o consumăm în a convinge oameni mari de necesitatea respectării regulilor.

To Top