Copilul de 1-3 ani acasă: program, rutine, activități – un workshop extins, cu mai multă practică la Academia Heidi

“Cel mai fain curs de parenting de până acum” – ne-a declarat unul dintre părinții participanți la ediția din 1 noiembrie a workshopului Copilul 1-3 ani acasă: program, rutine, activități. E minunat pentru noi, cei din echipa Academia Heidi să auzim că participanții la evenimentele pe care le organizăm pentru părinți spun că: “am plecat cu multe informații și cu o dorință arzătoare de a le aplica.”

Academia-Heidi-copilul-de-1-3-ani-acasa-daiana-colceriu-ion-covrig

photo by Ion Covrig Photography

În cele 6 ore de workshop Daiana ne-a ajutat să înțelegem cât de importantă este perioada 1-3 ani în dezvoltarea ulterioară a copiilor și cât de plină de achiziții poate fi dacă atât părinții cât și bunicii și bonele implicate în educarea celor mici știu să acționeze benefic.

De mare impact au fost exemplele practice de activități pe care le putem face acasă cu copiii, activități care îi pot captiva pe copiii de 1-3 ani ore întregi!

Academia-Heidi-copilul-de-1-3-ani-acasa-daiana-colceriu-ion-covrig-01

photo by Ion Covrig Photography

De mare impact au fost și jocurile de rol, care i-au ajutat pe părinții prezenți în sală să conștientizeze mai bine trăirile unui copil de 1-3 ani și să înțeleagă mai pe pielea lor așa cum se văd acțiunile celor mari, care deși se doresc benefice, nu sunt tot timpul chiar așa.

Academia-Heidi-copilul-de-1-3-ani-acasa-daiana-colceriu-ion-covrig-02

photo by Ion Covrig Photography

Impresiile participanților:

Un curs complet.

Am aflat lucruri noi, mi s-au confirmat altele. Mă bucur că am venit și îl recomand tuturor părinților. Pentru mine cel mai important este că deschide “apetitul” și pune baza pentru dorința de a afla tot mai multe.

Cel mai fain curs de parenting de până acum. Asta pentru că am trecut prin aspectele de bază și am tratat cele mai multe situații de care te lovești ca părinte.

Un curs interesant, plin de idei și lucruri importante de pus în practică cu dragii noștri copilași.

Un curs complex, foarte bine structurat, în care au fost punctete ideile și noutățile.

Atmosferă plăcută, multe informații utile chiar dacă nu neapărat noi, însă foarte importante.

O zi fructuoasă, alături de persoane interesante sub îndrumarea unei persoane pasionate.

Aș recomanda cursul oricărui părinte care să facă mai bine și știe că poate să facă mai bine în creșterea copilului. Sunt lucruri pe care le știam, dar nu știam cum să le aplic, iar aici am aflat. Cursul m-a ajutat să îmi înțeleg mai bine copilul. Am plecat cu multe informații și cu o dorință arzătoare de a le aplica.

Cursul a fost foarte fain și plin de informații super utile. Mi-ar fi plăcut să fie puțin mai detaliat la partea de program, dar oricum acum mă pot documenta și acționa în consecință.

Am aflat mult lucruri pe care nu le știam sau pe care le aplicam greșit.

Următorul workshop Copilul de 1-3 ani: program, rutine, activități, dezvoltare emoțională va avea loc sâmbătă, 13 decembrie.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top