Cum diversificăm hrana bebeluşilor? Aflăm la cursul de diversificare susţinut de Crina Coliban la Academia Heidi

Miercuri, 16 aprilie, a avut loc la Academia Heidi o nouă ediţie a cursului de diversificare susţinut de Crina Coliban. Ca şi la prima ediţie, cursul abundă de informaţii explicate logic şi argumentate de ultimele descoperiri ştiinţifice.

Trăim vremuri moderne, în care certitudinile cu care ne-au crescut părinţii noştri nu mai sunt valabile. Ba chiar noutăţile în materie de alimentaţia bebeluşilor contrazic cele mai multe dintre practicile care au fost folosite pentru introducerea hranei diversificate în meniul nostru (vezi celebrele: griş cu lapte, măr cu biscuiţi, ciorbă cu pâine etc.).

Diversificare-Crina-Coliban-Academia-Heidi01

Începând cu motivaţia necesităţii diversificării şi trecând prin capitolele despre momentul în care ştim că putem începe să îi prezentăm bebeluşului alimente, despre problemele care ar putea apărea şi prevenirea lor, despre alimentele cu care începem şi prepararea lor, despre miturile legate de diversificare, Crina a răspuns într-un mod jovial şi plin de energie la întrebările şi aşteptările mămicilor participante.

Iată şi care au fost impresiile celor prezenţi în sală la această ediţie:

Îi mulțumesc mult Crinei pentru toate informațiile astea prețioase! Are un tonus de invidiat și o energie molipsitoare care m-a încărcat și pe mine. Felicitări!

Mi-a plăcut foarte mult cursul de diversificare. Este un pas important pentru mine și copilul meu. Fiind la primul, încă am o mulțime de întrebări. Mulțumesc pentru azi! Mi s-au deschis ochii și vreau să încerc și altceva. De exemplu să renunț la clasicul măr cu biscuite.

Este un curs foarte interesant din care am avut multe de învățat. Consider că îmi voi hrăni copilul și chiar și pe mine într-un mod mai sănătos.

Este un curs foarte eficient, cu multe idei noi. Foarte bine structurat și atinge toate punctele esențiale legate de diversificare.

Sunt foarte mulțumită de curs. Dacă vreți un copil vesel și sănătos merită să participați la curs!

Cine vrea să știe dacă are suficiente cunoștințe pe subiect și dacă aceste informații sunt corecte este binevenit la curs.

Cursul este foarte util, educativ, la obiect și foarte bine structurat. Trainerul este foarte relaxat și dezinvolt.

Un curs excelent pe care îl recomand!

Un curs cu informații foarte utile! E primul curs la care vin la Academia Heidi și sunt plăcut impresionată. Felicitări Crinei!

Sunt foarte bucuroasă că am venit. M-am relaxat și o să se relaxeze și bebelușul meu pentru că mi-am schimbat viziunea legată de diversificare, iar copilul meu e cel mai câștigat.

Impresionantă abordare!

Prezentare atractivă, plină de umor și extrem de utilă.

Următoarea ediţie a cursului de diversificare va avea loc miercuri, 14 mai.

[gdl_gallery title=”Diversificare2″ width=”160″ height=”140″ ]

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top