Curs prenatal Naştecumsimţi

Un nou curs prenatal Naştecumsimţi cu Elena Loghin va începe la Academia Heidi pe 8 ianuarie 2013.

Numim astăzi naşterea în multe feluri: normală, naturală, cu epidurală, fără epidurală, pe cale vaginală, prin cezariană…

De fapt, ce e naşterea şi cum e programat corpul uman să dea naştere? Cum de, în ciuda progresului tehnologic şi ştiinţific, auzim din ce în ce mai puţine poveşti frumoase de naştere în jurul nostru? Care sunt nevoile mamei şi ale bebeluşului în travaliu? Ce condiţii sunt necesare pentru o naştere fiziologică şi cum ne asigurăm că acestea sunt asigurate? Care e rolul celor care sunt în jurul femeii în travaliu? Ce e un plan de naştere, la ce ne poate ajuta şi cum abordăm tema cu medicul curant? Ce e de ştiut despre alăptare şi despre îngrijirea bebeluşului? … etc.

Fără a încerca să impunem reţete, discutăm despre aceste lucruri şi multe altele, în cadrul cursurilor Naştecumsimţi. Acestea sunt adresate în aceeaşi măsură mamelor cât şi taţilor pentru că venirea pe lume a unui copil e o tranziţie spre rolul de părinte a amândurora. Atunci când fiecare îşi găseşte, înţelege şi asumă rolul, această tranziţie e lină, firească şi aducătoare de mari satisfacţii.

Atenţie! Locuri disponibile pentru maxim 4 cupluri!

Taţii primesc la finalul seriei un atestat de puericultură care le dă dreptul la 10 zile de concediu suplimentar după naştere.

Mai multe detalii şi înscrieri aici.

Vă aşteptăm cu drag!

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top