Sale!

Ultima întâlnire din seria de 5 cursuri pentru cadre didactice cu Daiana Colceriu – Pachet special pentru februarie – iunie 2020

160.00 lei 40.00 lei

Copiii din ziua de azi nu mai sunt cum erau copiii odată. Nici lumea în care trăim nu mai este cum era lumea odată. Mergeam la școală cu cheia la gât, învățam unde sunt centrele siderurgice sau fabricile de zahăr, primeam informații de la profesori sau le găseam la bibliotecă, ne jucam în fața blocului. Acum, suntem la un “click” distanță de aproape orice informație, “socializăm” cu sute de oameni, trăim în viteză. Oare cum va fi lumea peste 20 de ani? Oare cum va arăta școala peste 20 de ani?

Descriere

Copiii din ziua de azi nu mai sunt cum erau copiii odată. Nici lumea în care trăim nu mai este cum era lumea odată. Mergeam la școală cu cheia la gât, învățam unde sunt centrele siderurgice sau fabricile de zahăr, primeam informații de la profesori sau le găseam la bibliotecă, ne jucam în fața blocului. Acum, suntem la un “click” distanță de aproape orice informație, “socializăm” cu sute de oameni, trăim în viteză. Oare cum va fi lumea peste 20 de ani? Oare cum va arăta școala peste 20 de ani?

Ne dorim, ca dascăli, să le transmitem copiilor tot ceea ce știm noi, cum știm mai bine. Ne dorim să le formăm abilități care îi vor ajuta să trăiască împliniți indiferent de cum va arăta lumea peste 20, 30 sau 40 de ani. Ne dorim ca ei să coopereze pentru a le livra toate informațiile de care au (mai multă sau mai puțină) nevoie.

Vă propunem o serie de 5 întâlniri special gândite pentru dascăli:

1. Inteligența emoțională a copiilor – Partea I, 5 februarie 2020

2. Inteligența emoțională a copiilor – Partea a II-a, 4 martie 2020

3. Managementul relației cu părinții, 8 aprilie 2020 – întâlnirea va avea loc online pe Zoom, veți avea posibilitatea de a pune întrebări, de a a face exerciții practice

4. Nevoile copiilor din ziua de azi,  6 mai 2020  – întâlnirea va avea loc online pe Zoom, veți avea posibilitatea de a pune întrebări, de a a face exerciții practice

O parte dintre nevoile copiilor sunt aceleași ca cele de pe vremea noastră. O parte s-au transformat. În timp ce școala așa cum arată astăzi nu reușește să le îndeplinească nevoile de competență sau autonomie, copiii se îndreaptă către tehnologie. În timp ce părinții sunt tot mai bombardați cu informații și tot mai ocupați, copiii se îndreaptă către modele din industria media.

Care sunt de fapt nevoile copiilor din ziua de azi și ce putem face la grădiniță/școală pentru a-i înțelege mai bine și pentru a-i susține? Ce nevoi au copiii în perioada aceasta dificilă?

Vom povesti despre nevoile copiilor din ziua de azi așa cum sunt ei, fără să îi judecăm, ci din dorința sinceră de a ni-i apropia și de a-i înțelege.

5. Nevoile dascălilor din ziua de azi, 3 iunie 2020

Studiile recente arată că performanța unui adult este determinată în procent de 58% de inteligența lui emoțională. Cum creștem adulți inteligenți din punct de vedere emoțional? Cum ne ajută dezvoltarea emoțională a copiilor pe noi ca dascăli să ne desfășurăm activitatea?

Detalii curs

Daiana-Colceriu-Academia-Heidi

Cui se adresează: cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (de stat și particular)

Trainer: Daiana Colceriu este licențiată în psihologie, instructor de Aware Parenting, formator, asistent de educatoare Montessori, director de creșă și grădiniță de 15 ani. Coordonează Clubul piticilor, activitate adresată copiilor de 1-3 ani. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului. Mai multe detalii despre Daiana, găsești AICI.


Următoarea întâlnire:
 miercuri, 6 mai 2020 
Durată curs: 2 ore, 17:00-19:00
Locuri disponibile: 25 locuri
Investiție: 80 lei pentru cele 2 întâlniri rămase (din cele 5)
Locaţie: Academia Heidi, Str Apulum nr.3

Galerie foto

Impresii de la curs

“Un pas important în educația copiilor”, Anca N, educatoare.

“Un curs cu multe informații despre care nu am fost conștientă, cu lucruri foarte bine punctate și puse în cuvinte. Un curs care mi-a reamintit să fiu copil. Mi-a plăcut în mod deosebit trainerul, foarte cu picioarele pe pământ și lipsit de comunisme și scorțoșenie”, Cristina L, profesor liceu.

“Am învățat foarte multe lucruri utile care te îndeamnă la reflecție. Un curs super!”, Liana C, învățătoare.

“Un curs extrem de interesant cu un trainer deosebit de plăcut, bine informat și volubil”, Mihaela V, profesor colegiu național.

“Cele două ore și jumătate au trecut foarte repede, iar timpul trece repede doar când te simți bine. O atmosferă foarte plăcută, informații structurate și de actualitate.”, Gizella, profesor.

“A punctat foarte bine aspecte legate de tematica anunțată. Nu mi-a adus multe lucruri noi, dar mi-a confirmat unele aspecte. Am reținut niște tehnici pe care le voi aplica la clasele mele.”, profesor școală gimnazială.

“Curs interesant, documentat foarte bine, predat într-o manieră originală”.

“Foarte util”.

“Captivant, relaxant, bine documentat, prestație excelentă a trainerului”.

“Au fost utile informațiile primite, am primit idei prin care pot deveni o educatoare mai emaptică cu cei mici din grupa mea. Mi-a plăcut modul comic de prezentare”, educatoare.

“Este un curs ușor de digerat, cu exemple concrete, bine alese și cu informații importante și actuale”.

“Mă bucur că se apreciază activitatea pe care o desfășurăm, că se cunosc lacunele acestui sistem și că pe viitor poate urnim ceva”.

“Un curs în care am învățat chestii practice și am verificat modul meu de lucru”, Mariana B., educatoare.

“Excelent! Vreau să duc invitații la toate educatoarele pe care le cunosc. Am primit informații de care chiar aveam nevoie. Prestația trainerului – SUPERLATIV.”, Cristina, animator socio-educativ.

To Top