Atelier De Mișcare Creativă

Atelierul de mișcare creativă își propune să ofere copiilor o introducere în arta dansului. Prin intermediul ritmului și al jocurilor de mișcare, copiii vor cunoaște noi metode de exprimare. Aceștia își vor asuma elemente de bază și un vocabular de dans necesar oricărui început de drum. Vor învăța să fie conștienți de spațiu, timp și corpul lor în mișcare. Vor învăța să improvizeze și își vor dezvolta imaginația prin jocurile de creativitate propuse în cadrul atelierului.

Descriere

Mișcarea creativă este un tip de dans improvizat care oferă copiilor de 6-12 ani stimuli pentru a explora diferite stiluri de mișcare. Atelierul de mișcare creativă ajută la dezvoltarea abilităților fizice, la folosirea energiei într-un mod creativ, la încrederea în sine și la o mai bună exprimare prin mișcarea corporală. Lucrăm cu noțiuni de bază din dans: spațiu, ritm, calitate de mișcare, conștientizare corporală.
Acest tip de dans este destinat oricărui copil care iubește mișcarea și dansul.
Copiii sunt încurajați să se exprime așa cum simt ei, nu există greșit sau corect ci doar diferite feluri de a fi și de a ne exprima.

Instructor

Anamaria Guguian, fondatoarea proiectului I Dance You, susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin intermediul dansului și al mișcării terapeutice. În cadrul programelor pe care le propune, crează spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent, coordonează o comunitate locală de dansatori în continuă expansiune care își propune să promoveze dansul ca o cale de auto-cunoaștere și (re)conectare, o cale deschisă pentru toată
lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități.  Anamaria este consilier pentru dezvoltare personală, performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii.

Când? Unde? Cât?

Durată curs: 8 săptămâni, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 50 minute
Atelierul are loc în fiecare miercuri începând cu ora 15:00. Dacă preferați altă oră, anunțați-ne la telefon 0722941455 – Claudia Petre și încercăm să găsim o soluție.
Număr minim/maxim de copii în grupă: 8/20
Vârstă copii: 6-12 ani
Locație:  Academia Heidi, Str. Apullum nr. 1-3.

To Top