Cercul Siguranței (curs online)

Programul Cercul Siguranței (Circle of security) este un program de intervenție timpurie dedicat părinților și copiilor. Programul a fost dezvoltat de către Glen Cooper, Kent Hoffman și Bart Powell și are la bază Teoria atașamentului.

Categorie:

Descriere

Programul Cercul Siguranței (Circle of security) este un program de intervenție timpurie dedicat părinților și copiilor. Programul a fost dezvoltat de către Glen Cooper, Kent Hoffman și Bart Powell și are la bază Teoria atașamentului. Cercul Siguranței pentru părinți este un program care constă în 7 întâlniri săptămânale conduse de un trainer format în protocolul Circle of Security, în urma căruia:

  • Părinții/educatorii vor înțelege mai bine lumea emoțională a copiilor învățând să înțeleagă nevoile emoționale ale acestora
  • Părinții/educatorii vor reuși să își susțină copiii în a-și gestiona emoțiile
  • Părinții/educatorii vor crește stima de sine a copiilor
  • Părinții/educatorii vor onora dorința copiilor de a se simți în siguranță

Mai multe detalii despre fondatorii programului, găsiți AICI. Mai multe detalii despre program, găsiți AICI.

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor

Daiana Benga

Trainer

Daiana Benga este facilitator al programului Circle of Security Parenting din martie 2016. Daiana este și psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, instructor de Aware Parenting, asistent de educatoare Montessori (0-3 ani și 3-6 ani), director de creșă și grădiniță din 2004. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului.

Când? Unde? Cât

Durată workshop: 7 întâlniri a câte 90 minute, în 7 săptămâni consecutive, în zile de marți
Durată întâlnire: 90 minute, 17:30-19:00. Dacă preferați altă oră, dați-ne de veste la 0722941455-Claudia Petre și încercăm să modificăm ora de întâlnire.
Locuri disponibile: 20

Impresiile participanților

“Chiar dacă știam multe dintre informații, acestea erau disparate, iar acum, după curs, au fost puse toate în ansamblu, acum au mai mult sens, sunt structurate mai bine și mă ajută mai mult pentru a le aplica. Mi-a plăcut mult că ni s-a oferit spațiu de exprimare.”

“Un curs de introspecție, de regăsire și etichetare în sensul bun și constructiv. Mulțumesc! Deschiderea trainerului și a participanților a făcut foarte plăcută participarea.”

“Este un curs mai mult despre noi, ca părinți, despre cum putem înțelege și accepta emoțiile și nevoile copiilor noștri și despre cum le putem consolida încrederea în noi. Mie personal, așteptările mi-au fost depășite!”

“Daiana este un trainer minunat. Face ca totul să pară foarte ușor. În acest curs poți afla un pic din manualul de utilizare al copilului pe care nu îl primești la naștere în maternitate.”

“Cursul a fost o surpriză plăcută! Nu mă gândeam că pot îmbunătăți în atâtea moduri relația cu fetița mea.”

“Emoție, trăiri interioare, acceptare, înțelegere.”

To Top