Sold Out

Clubul Piticilor de 1-3 ani joi ora 17:30 (6 octombrie – 8 decembrie 2022)

560.00 lei

Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la Clubul Piticilor, activitate de socializare și de învătare pentru copii cu vârste între 10 luni și 3 ani, insotiti de un adult. Clubul Piticilor este coordonat de un specialist in copii :), așadar in timp ce vă jucati cu copiii puteti primi sfaturi de specialitate.

Stoc epuizat

Anunță-mă când cursul este disponibil.

Descriere

 • Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la Clubul Piticilor, activitate de socializare și de învățare pentru copii cu vârste între 10 luni și 3 ani, însoțiți de un adult. Clubul Piticilor este coordonat de un specialist în copii :), așadar în timp ce vă jucați cu copiii puteți primi sfaturi de specialitate.

Beneficiile pentru copii

 • se familiarizează cu ideea de creșă/grădiniţă, ceea ce va face mai lină acomodarea la creșă/grădiniță
 • reuşeşte să facă faţă noului (reprezentat de grădiniţă) cunoscând ceea ce îl înconjoară: jucării, activităţi, persoane, spaţii
 • mediul stimulant îi stârneşte curiozitatea şi îl îndrumă să exploreze
 • asimilează mai bine experienţa separării temporare de părinţi
 • începe socializarea cu copiii de vârste similare făcând totodată primele exerciţii de cooperare
 • imaginea de sine se dezvoltă armonios prin recunoaşterea şi aprecierea sentimentelor, emoţiilor copilului
 • învaţă să-şi exprime nevoile
 • învaţă despre responsabilităţi şi face primele alegeri
 • descoperă că poate să fie independent şi că sunt situaţii cărora le poate face faţă
 • îşi dezvoltă vorbirea şi se joacă variat
 • învață.

Daiana Benga

Fondator și coordonator

Daiana Benga este psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, instructor de Aware Parenting, asistent de educatoare Montessori (0-3 ani și 3-6 ani), director de creșă și grădiniță din anul 2004. La Academia Heidi susține seria de workshopuri pentru părinți Omulețworkshopul Copilul de 0-3 ani  și de 10 ani a fost instructor la Clubul piticilor , activitate adresată copiilor de 1-3 ani. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului.

Instructor

Petre Claudia

Claudia Petre

Claudia Petre a hotărât că cel mai bine în viață este să faci ceea ce îți place, așa că a dat un job în bancă pe Academia Heidi. Împreună cu Daiana a construit oferta de cursuri pentru copii. A săpat fundația,  apoi a început să pună cărămidă peste cărămidă, să găsească instructorii potriviți, să creeze o relație cu părinții și apoi să amenajeze spațiul pentru cursurile Academiei Heidi. Astfel, din 2011 se ocupă cu bucurie de organizarea cursurilor Academiei Heidi. Claudiei îi plac copiii și muzica și crede în învățarea prin joacă și prin experimentare.

Când? Unde? Cât?

Următoarele ateliere încep astfel (puteți să vă înscrieți oricând pe parcursul celor 10 întâlniri, în limita locurilor disponibile): 

1 octombrie 2022 – Clubul piticilor: în fiecare sâmbătă, de la 10:00 la 11:00.
3 octombrie 2022 – Clubul piticilor: în fiecare luni, de la 17:00 la 18:00.
6 octombrie 2022 – Clubul piticilor: în fiecare joi, de la 17:30 la 18:30.

 

Durata unei întâlniri: 1 oră
Număr de locuri: 10 locuri (1 loc = 1 copil + 1 părinte) /grupă.
Locație: Academia Heidi: Str. Apullum nr. 1-3, Brașov.
Investiție: 560 lei (10 ore) sau vă puteți alătura pe parcurs în limita locurilor disponibile

Reguli și măsuri anti-covid:
1. Nu va fi permisă participarea la atelier a persoanelor (adulți sau minori) care dau semne de răceală: tuse, muci.
2. Nu se vor amesteca grupele: în cazul în care lipsiți la o întâlnire nu va fi posibilă recuperarea orei respective la o altă grupă.
3. Fiecare copil va fi însoțit de un singur adult.

Impresii

“Pe Bogdan l-am adus la Clubul piticilor in jurul varstei de 1 an si jumatate la recomandarea unei colege. Scopul era ca el sa interactioneze cu copii de varsta lui si sa aiba parte de activitati noi, mai tarziu acestea ajutandu-l si sa ia un prim contact cu mediul din gradinita. Astepta cu nerabdare in fiecare saptamana cele 2 ore pe care le petreceam impreuna cu educatoarea, ceilalti copilasi si parintii lor la gradi. Activitatile au fost diverse, i-au captat de fiecare data atentia si i-au starnit interesul. Cred ca experienta i-a ajutat in vederea integrarii in colectivitate, atat familiarizarea cu spatiul cat si socializarea cu ceilalti micuti.”

“O experienta extraordinara, copilul meu a inceput sa povesteasca si s-a bucurat foarte mult sa experimenteze jocuri noi. A adorat sa picteze cu manutele si sa se joace in malai.”

“Imi place foarte mult. E o ora si jumatate vesela, cu activitati utile. Am incercat si alte programe pentru juniori, am renuntat din cauza unui pret exorbitant pentru activitati putine si prestatie slaba (din punctul meu de vedere)”

“Ne-a placut Clubul Piticilor atat noua, parintilor, cat si copilului….cu siguranta vom participa si la urmatorul modul.”

“Copilul cunoaste persoane noi, interactioneaza cu ele si (mie mi s-a parut destul de important) invata sa participe la activitati in grup.”

To Top