Clubul Piticilor de 1-3 ani Senzorial marți ora 17:00 Modulul 16 aprilie – 23 iulie 2019

560.00 lei

Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la Clubul Piticilor, activitate de socializare și de învătare pentru copii cu vârste între 10 luni și 3 ani, insotiti de un adult. Clubul Piticilor este coordonat de un specialist in copii :), așadar in timp ce vă jucati cu copiii puteti primi sfaturi de specialitate.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la Clubul Piticilor, activitate de socializare și de învățare pentru copii cu vârste între 10 luni și 3 ani, însoțiți de un adult. Clubul Piticilor este coordonat de un specialist în copii :), așadar în timp ce vă jucați cu copiii puteți primi sfaturi de specialitate.

Structura cursului

Clubul piticilor are două teme principale: Artă (grupa de joi) și Activități senzoriale (grupele de marți) și este structurat în 3 module a câte 14 întâlniri (12 ore + 2 ore gratuite).

Grupele de marți – Clubul piticilor grupa senzorială:

Modulul 1 (18 septembrie – 18 decembrie 2018)
Modulul 2 (8 ianuarie – 9 aprilie 2019)
Modulul 3 (16 aprilie – 23 iulie 2019)

Grupa de joi – Clubul piticilor grupa de artă:

Modulul 1 (20 septembrie – 20 decembrie 2018)
Modulul 2 (10 ianuarie – 11 aprilie 2019)
Modulul 3 (18 aprilie – 25 iulie 2019)

Beneficiile pentru copii

 • se familiarizează cu ideea de grădiniţă deoarece copilul devine pregătit psihologic pentru ceea ce îl aşteaptă într-o instituţie
 • reuşeşte să facă faţă noului (reprezentat de grădiniţă) cunoscând ceea ce îl înconjoară: jucării, activităţi, persoane, spaţii
 • mediul stimulant îi stârneşte curiozitatea şi îl îndrumă să exploreze
 • asimilează mai bine experienţa separării temporare de părinţi
 • începe socializarea cu copiii de vârste similare făcând totodată primele exerciţii de cooperare
 • imaginea de sine se dezvoltă armonios prin recunoaşterea şi aprecierea sentimentelor, emoţiilor copilului
 • învaţă să-şi exprime nevoile
 • învaţă despre responsabilităţi şi face primele alegeri
 • descoperă că poate să fie independent şi că sunt situaţii cărora le poate face faţă
 • îşi dezvoltă vorbirea şi se joacă variat
 • învață.

Daiana Colceriu

Fondator

Daiana Colceriu este psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, instructor de Aware Parenting, asistent de educatoare Montessori (0-3 ani și 3-6 ani), director de creșă și grădiniță din anul 2004. La Academia Heidi susține seria de workshopuri pentru părinți Omulețworkshopul Copilul de 0-3 ani  și de 10 ani a fost instructor la Clubul piticilor , activitate adresată copiilor de 1-3 ani. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului.

Instructori

Anca Gânscă

Anca Gânscă este pasionată de oameni, călătorii, comunicare și mereu interesată de dezvoltarea personală, atât a ei, cât și a celor din jur. În 2009 s-a mutat la Brașov și a deschis ceainăria Ceai et caetera, un loc cu suflu aparte, în care a organizat sute de expoziții, ateliere și evenimente, majoritatea pentru adulți, dar și pentru copii. Apariția celor doi copii ai ei au făcut-o să își pună și mai multe întrebări despre educație și despre ce fel de oameni ne dorim să creștem. A participat cam la toate cursurile de parenting pe care le-a găsit în Brașov, pe Daiana o știa și o aprecia pentru ceea ce făcea în zona cursurilor de parenting și la Clubul piticilor, s-a simțit inspirată și crede că într-adevăr sunt definitorii primii trei ani de viață ai micului om. Valorile ei în relația cu cei mici sunt: iubirea, empatia, respectul și joaca.

Petre Claudia

Claudia Petre

Claudia Petre
Claudia a hotărât că cel mai bine în viață este să faci ceea ce îți place, așa că a dat un job în bancă pe Academia Heidi. Împreună cu Daiana a construit oferta de cursuri pentru copii. A săpat fundația,  apoi a început să pună cărămidă peste cărămidă, să găsească instructorii potriviți, să creeze o relație cu părinții și apoi să amenajeze spațiul pentru cursurile Academiei Heidi. Astfel, din 2011 se ocupă cu bucurie de organizarea cursurilor Academiei Heidi. Claudiei îi plac copiii și muzica și crede în învățarea prin joacă și prin experimentare.

Când? Unde? Cât?

Următorul modul începe astfel (puteți să vă înscrieți oricând pe parcursul modulului care cuprinde 14 întâlniri): 

16 aprilie 2019 – Clubul piticilor grupa senzorială: în fiecare marți, de la 10:30 la 11:30.

16 aprilie 2019 – Clubul piticilor grupa senzorială: în fiecare marți, de la 17:00 la 18:00.
18 aprilie 2019 – Clubul piticilor grupa de artă: în fiecare joi, de la 10:00 la 11:00.

Grupele de marți și joi dimineață o au ca instructor pe Anca Gânscă iar grupa de marți după-amiază o are ca instructor pe Claudia Petre.

Durata unei întâlniri: 1 oră
Număr de locuri: 14 locuri (1 loc = 1 copil + 1 părinte)/grupă
Investiție560 lei/modul (12 ore + 2 ore gratis) sau 1550 lei abonament nelimitat modulul 3

Impresii

“Pe Bogdan l-am adus la Clubul piticilor in jurul varstei de 1 an si jumatate la recomandarea unei colege. Scopul era ca el sa interactioneze cu copii de varsta lui si sa aiba parte de activitati noi, mai tarziu acestea ajutandu-l si sa ia un prim contact cu mediul din gradinita. Astepta cu nerabdare in fiecare saptamana cele 2 ore pe care le petreceam impreuna cu educatoarea, ceilalti copilasi si parintii lor la gradi. Activitatile au fost diverse, i-au captat de fiecare data atentia si i-au starnit interesul. Cred ca experienta i-a ajutat in vederea integrarii in colectivitate, atat familiarizarea cu spatiul cat si socializarea cu ceilalti micuti.”

“O experienta extraordinara, copilul meu a inceput sa povesteasca si s-a bucurat foarte mult sa experimenteze jocuri noi. A adorat sa picteze cu manutele si sa se joace in malai.”

“Imi place foarte mult. E o ora si jumatate vesela, cu activitati utile. Am incercat si alte programe pentru juniori, am renuntat din cauza unui pret exorbitant pentru activitati putine si prestatie slaba (din punctul meu de vedere)”

“Ne-a placut Clubul Piticilor atat noua, parintilor, cat si copilului….cu siguranta vom participa si la urmatorul modul.”

“Copilul cunoaste persoane noi, interactioneaza cu ele si (mie mi s-a parut destul de important) invata sa participe la activitati in grup.”

To Top