Sold Out

Balet marți 16:00 (14 ianuarie – 14 aprilie 2020)

572.00 lei

La cursul de balet, Anca și Paula îi introduc pe cei mici prin joacă, în arta baletului. Copiii lucrează toți mușchii într-un mod armonios, dobândesc o ținută dreaptă și grațioasă și își dezvoltă încrederea în sine. Baletul îi ajută de asemenea pe copii să își dezvolte și simțul echilibrului, al ritmului și gustul pentru frumos.

Stoc epuizat

Anunță-mă când cursul este disponibil.

Descriere

La cursul de balet pentru copii, Anca și Paula îi introduc pe cei mici prin joacă, în arta baletului. Copiii lucrează toți mușchii într-un mod armonios, dobândesc o ținută dreaptă și grațioasă și își dezvoltă încrederea în sine. Baletul îi ajută de asemenea pe copii să își dezvolte și simțul echilibrului, al ritmului și gustul pentru frumos.

Instructori

Anca Branea este absolventă a Liceului de artă George Enescu din București, specializarea balerin-dansator. A fost balerină la Opera  Română Timișoara, la Teatrul Național Rijeka din Croația și la Teatrul Național Skobje din Macedonia. În prezent, este angajată permanentă a Operei Brașov. A avut roluri în numeroase spectacole de balet, operă și operetă, în spectacole pentru copii și în turnee naționale.
Anca are un băiat de 11 ani și de câțiva ani a început să predea baletul celor mici. Își dorește ca, prin joacă, să îi facă pe copii să îndrăgească baletul.

Paula Apetrei

Paula Apetrei

“Copil fiind în vârstă de 10 ani baletul a fost pentru mine “prima mea dragoste”. Am privit aceasta artă ca pe o curiozitate la început după care am ales să pornesc pe acest drum prin participarea la diferite spectacole pentru copii și concursuri în țară.
Chiar dacă am urmat alt profil la liceu și la facultate, am continuat practicarea baletului, dansului contemporan, sportiv, latino și dansului de caracter, acesta din urma m-a impresionat foarte mult
făcând parte dintr-o trupă de balet pe o insula din sudul Italiei, Ischia.
În prezent predau balet și pilates în Brașov și în paralel, sunt terapeut și formator în masaj, toate aceste activități mă împlinesc pentru că am ales să fac ceea ce îmi place.”

Structura cursului

Cursul are 3 module:

Modulul 1 (17 septembrie – 20 decembrie 2019)
Modulul 2 (10 ianuarie – 17 aprilie 2020)
Modulul 3 (28 aprilie – 17 iulie 2020)

Când? Unde? Cât?

Durată curs: 10 luni, una sau două întâlniri pe săptămână (vă puteți înscrie doar la una dintre grupe sau la amândouă), durată întâlnire: 45 minute
Cursul de balet are loc în fiecare marți și vineri începând cu ora 16:00.
Număr minim/ maxim de copii în grupă: 8/12
Vârstă copii: 3-7 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum nr. 3, Brașov
Investiție:
572 lei/Modulul 2 (11 ore + 2 ore gratis)
sau
1500 lei Abonament Silver
sau
1950 lei Abonament Gold

To Top