Engleză prin artă

Primii pași în învățarea limbii engleze sunt importanți pentru cei mici și cea mai bună metodă de a-i face este prin joacă. Vom introduce noțiuni de bază ale limbii engleze folosind deschiderea naturală a copiilor pentru jocul imaginativ, povești și muzică.
Pictând, cântând şi ascultând povești, cei mici vor învăţa cu plăcere culorile, zilele săptămânii, părţile corpului, îmbrăcămintea, anotimpurile, animalele, florile.

Descriere

Primii pași în învățarea limbii engleze sunt importanți pentru copiii de 4-7 ani și cea mai bună metodă de a-i face este prin joacă. Introducem noțiuni de bază ale limbii engleze folosind deschiderea naturală a copiilor pentru jocul imaginativ, povești și muzică.
Pictând, cântând şi ascultând povești, copiii din Brașov învaţă cu plăcere culorile, zilele săptămânii, părţile corpului, îmbrăcămintea, anotimpurile, animalele și florile.

Multe cântece, poezii, culori şi poveşti vor face din învăţarea limbii engleze un joc de copii!

Instructori

Cecilia Dan are 22 de ani și este masterandă la un program de studii de Limbă și Literatură Română. A absolvit Facultatea de Litere cu dublă specializare: limba română și limba engleză. Încă din timpul facultății, Cecilia a descoperit că rezonează cel mai bine cu oamenii “mai mici” iar practica pedagogică pe care a făcut-o la grădinița Universității Transilvania, învățându-i pe cei mici noțiuni în engleză, a încurajat-o să se alăture Centrului Heidi. Cecilia este asistent educator la grădinița Heidi de un an, este o fire sociabilă, plină de entuziasm și iubește copiii.
Maria Dan (Maia) are 22 de ani și este absolventă a Facultății de Litere din Brașov unde a studiat atât limba română cât și limba engleză. În prezent urmează cursurile de masterat ale aceleiași facultăți și este asistent educator la grădinița Heidi. Pentru că lucrul alături de cei mici i-a fost drag încă din timpul facultății, de când îi învăța engleza, Academia Heidi a devenit locul perfect pentru a continua asta. Maiei îi place să citească, să se bucure de ceea ce o înconjoară și să descopere alături de copii lumea asta plină de lucruri frumoase.

Structura cursului

Cursul are 3 module:

Modulul 1 “This is me” – Acesta sunt eu (vom învăța despre culori, numere, familie, animale)
Modulul 2 “The seasons” – Anotimpurile (vom învăța despre caracteristicile anotimpurilor, fenomene atmosferice, îmbrăcăminte)
Modulul 3 “Me and the world” – Eu și lumea înconjurătoare (vom învăța despre casă, meserii, natură, forme de relief)

Durată curs: 8 luni, 1 întâlnire/săptămână, durată întâlnire: 50 minute. Vă puteți înscrie și pe parcurs, nu e obligatoriu să parcurgeți toate modulele!
Cursul de engleză prin artă are loc în fiecare marți de la 17:00. Dacă preferați altă oră, anunțați-ne la telefon 0722941455 – Claudia Petre și căutăm împreună o soluție.
Număr minim/maxim de copii în grupă: 6/12
Vârstă copii: 4-7 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum nr. 1-3, Brașov.

To Top