Sold Out

ATELIER DE EVALUARE În Metoda Prof. Dr. Florian Colceag – Abilități înalte | Inteligențe multiple | Stiluri de învățare pentru copii de 7-12 ani

540.00 lei

Atelierul de Evaluare se desfășoară în prezența unei echipe de mentori în Educația de Excelență, metoda Prof. Dr. Colceag: 

Oana Ticușan, Raluca Rad, Mădălina Apostol de la Univers Fractal.

În cadrul atelierului se desfășoară:

-Activități de joc 45 minute/grup (copii de 7-12 ani).

-Scanarea cu echipament electronic si metodă de determinare rapidă a profilului psihologic (100% noninvazivă) maxim 30 minute pentru fiecare copil.

Stoc epuizat

Anunță-mă când cursul este disponibil.

Descriere

Dragi părinți,

Cu toții ne dorim o lume mai bună pentru copiii noștri, dar câți creștem pe dinăuntru și dinafară copii mai buni pentru lumea de mâine care le aparține doar lor și pe care noi nu o cunoaștem? Universul interior al copiilor de astăzi este unul complex, care de multe ori depășește nivelul de înțelegere și cunoaștere pe care îl avem noi, adulții. Pentru a putea avea acces la minunile și semințele din aceste universuri, pentru a le scoate la lumină și a le uda să crească și să înflorească, este nevoie ca părinții să privească din toate unghiurile, nu doar din cel al performanțelor școlare la o anumită materie.

Construirea și modelarea personalității, gândirii și unicității copilului are ca bază temeinică identificarea corectă a potențialelor copilului, explorarea adâncimilor și culmilor acestuia și dezvoltarea conform structurii interioare a fiecărui copil.

Pentru a facilita toate aceste lucruri și procese venim în întâmpinarea dumneavoastră cu Atelierul de evaluare prin intermediul căruia puteți afla detalii semnificative precum:

  • Tipologia copilului și care este stilul de învățare care se pliază perfect pe structura sa interioară. 
  • Predominanta cerebrală a copilului. IQ-ul potențial, EQ-ul si altele. 
  • Tipurile de inteligență predominante.
  • Veți afla care sunt cele care au nevoie de lucru pentru echilibrarea interioară și atingerea acestui potential, ce tipuri de inteligență are în dotare copilul și care sunt cele la care este indicat să lucrați pentru integrarea armonioasă a ambelor emisfere, astfel încât matematica să devină mai mult decât o înșiruire de procese și să capete o aplicare logică și creativă?
  • Ce nivel de inteligență emoțională are copilul și care sunt palierele care pot fi îmbunătățite astfel încât învățatul să devină o plăcere, o curiozitate, o explorare și acumulare cu sens care să îl ducă pe copil în starea de flow?
  • Ce nivel de integrare au hărțile mentale ale celor doua emisfere și care sunt aspectele care necesită să fie antrenate pentru ca cei mici să investească atenție voluntară și interes activ în cadrul orelor de curs.

Conectarea informatiilor: Cum facem toate aceste lucruri?

Prin activități special proiectate în metoda Pr. Dr. Florian Colceag.

Prin măsurători cu tehnologie modernă de scanare a mâinilor care identifică nivelul de activitate cerebrală a unui număr impresionant de zone din creier și care oferă un raport complex psihologic, o parte dintre descrieri au fost elaborate alături de prof. Dr. Florian Colceag. 

In urma acestei evaluari primiti un raport de 24 de pagini, descriere si optiuni

disponibile aici https://www.universfractal.ro

Atelierul de Evaluare se desfășoară în prezența unei echipe de mentori în Educația de Excelență, metoda Prof. Dr. Colceag: 

Oana Ticușan, Raluca Rad, Mădălina Apostol de la Univers Fractal.

În cadrul atelierului se desfășoară:

-Activități de joc 45 minute/grup (copii de 7-12 ani).

-Scanarea cu echipament electronic si metodă de determinare rapidă a profilului psihologic (100% noninvazivă) maxim 30 minute pentru fiecare copil.

În urma Atelierul de evaluare, veți primi:

Raport de informare despre stilul de învățat încadrat în dominanță cerebrală, categoria senzorială și tipuri de inteligență înăscută.

Raport de 24 de pagini care conține IQ (5 tipuri de inteligențe cognitive predominante), EQ (5 tipuri de inteligență emoțională predominante), GQ- GIFTED, raport despre gândirea de ansamblu, alte detalii.

 

Următoarea întâlnire: în curând

Durată atelier: 4 ore, 10:00-14:00

Locuri disponibile: 10 locuri pentru copii de 7-12 ani

Investiție: 540 lei pentru un copil

Locaţie: Academia Heidi, Str Apulum nr. 3

 

Recomandări:

Prezența parinților este obligatorie. Dacă exista copii cu nevoi speciale, vă rugăm sa ne trimiteți un mesaj și să specificati detaliile. 

Persoana evaluată trebuie să fie hidratată și odihnită.

 

Eveniment organizat de Academia Heidi în parteneriat cu Oana Ticușan, Raluca Rad și Mădălina Apostol de la Univers Fractal.

 

 

 

To Top