Gift Card la Academia Heidi

100.00 lei

Cu siguranță ai prieteni sau colegi de lucru care au copii. Măcar o dată pe an le și faci cadouri : ). O sticlă de vin dispare în maxim o lună, o vază poate într-un an. Un curs ales corect poate fi o investiție pe viață, o cu totul altă relație de familie sau un copil care se transformă într-un adult mai frumos.

La Academia Heidi, îți oferim posibilitatea să oferi cadouri înțelepte: cursuri pentru copii, adolescenţi, cursuri pentru părinți, ateliere pentru familie. Poți face un cadou înțelept! Cel căruia îi faci cadoul va primi un email cu gift card-ul de la tine!

p.s.: Dacă te simți generos, poți să iei 2 sau 3 gift card-uri, dând click pe săgeată.

Descriere

Cu siguranță ai prieteni sau colegi de lucru care au copii. Măcar o dată pe an le și faci cadouri : ). O sticlă de vin dispare în maxim o lună, o vază poate într-un an. Un curs ales corect poate fi o investiție pe viață, o cu totul altă relație de familie sau un copil care se transformă într-un adult care se simte bine în pielea lui.

La Academia Heidi, îți oferim posibilitatea să oferi cadouri înțelepte: cursuri pentru copii, adolescenţi, cursuri pentru părinți, ateliere pentru familie. Poți face un cadou isteț! Cel căruia îi faci cadoul va primi un email cu gift card-ul de la tine!

Dăruire plăcută!

p.s.: Dacă te simți generos, poți să iei 2 sau 3 gift card-uri, dând click pe săgeată.

Cum intru in posesia lui?

Dupa achizitia Gift Card-ului vei primi pe adresa de email un cod ce poate fi folosit la achiziția oricarui produs de pe site.

Informații suplimentare

Gift Card Amount

100 lei

To Top