Gimnastică (12 martie – 15 aprilie 2020)

264.00 lei

Cursul de gimnastică este distractiv și, totodată, îi ajută pe copii să își dezvolte echilibrul, flexibilitatea, îndemânarea și coordonarea, pentru o dezvoltare fizică armonioasă. Cu ajutorul jocurilor si a muzicii, vom face mișcare cu bucurie, obișnuindu-ne cu un stil de viață sănătos și echilibrat.

Descriere

Cursul de gimnastică este distractiv și îi ajută pe copii să își dezvolte echilibrul, flexibilitatea, îndemânarea și coordonarea, pentru o dezvoltare fizică armonioasă. Cu ajutorul jocurilor si a muzicii, vom face mișcare cu bucurie, obișnuindu-ne cu un stil de viață sănătos și echilibrat. 

Instructor

Iulia Garaba este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității Transilvania Brașov. A practicat sportul de la vârsta de 6 ani: dansuri sportive și populare de performanță și a participat la concursuri din Republica Moldova, Ucraina, Turcia și Grecia. În paralel a început să practice ca hobby gimnastica și a devenit antrenor de gimnastică în 2015.
“Îmi doresc să îi fac și pe cei mici să vadă în gimnastică ceea ce am văzut eu: o oază de libertate, un mediu perfect pentru eliberarea emoțiilor și o pasiune desăvârșită. 
O minte sănătoasă este o minte fericită și tânără. De aceea iubesc să fiu în preajma copiilor, să îi ascult, să încerc să îi înțeleg și să îi ajut în dezvoltarea personalității lor.”

Când? Unde? Cât?

Durată întâlnire: 50 minute
Cursul de gimnastică are loc în fiecare joi de la ora 16:00.
Număr minim/maxim de copii în grupă: 5/12
Vârstă copii: 3-8 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum nr. 3, Brașov
Investiție: 
264 lei/modul (6 ore)
sau
1500 lei Abonament Silver
sau
1950 lei Abonament Gold

To Top