Laborator de științe miercuri 16:10 (18 septembrie – 18 decembrie 2019)

616.00 lei

“De ce e cerul albastru?”, “De ce plouă?”, “Cum funcționează un vulcan?”, “Cum zboară o rachetă?”, “Cum beau apă florile?”, “De unde vin culorile?”, “De ce e sângele roșu?”, “De ce e apa udă?” sunt doar câteva dintre “de ce” -urile copiilor la care aceștia așteaptă răspunsuri și explicații de la oamenii mari. Ei și cum capitolul acesta plin de curiozitate din viața celor mici merită valorificat la maxim, Laboratorul de științe e locul potrivit pentru a-i ajuta pe copii să își dezvolte gândirea divergentă și să își formeze cât mai multe rețele neuronale noi care vor facilita o bună integrare a informației primite de creier prin toate simțurile. La laborator mirosim, pipăim, observăm, ascultăm și uneori mai și gustăm, dacă e cazul, pentru a avea parte de experiențe și experimente cât mai de impact

Browse Wishlist

Descriere

“De ce e cerul albastru?”, “De ce plouă?”, “Cum funcționează un vulcan?”, “Cum zboară o rachetă?”, “Cum beau apă florile?”, “De unde vin culorile?”, “De ce e sângele roșu?”, “De ce e apa udă?” sunt doar câteva dintre “de ce” -urile copiilor la care aceștia așteaptă răspunsuri și explicații de la oamenii mari. Ei și cum capitolul acesta plin de curiozitate din viața celor mici merită valorificat la maxim, Laboratorul de științe e locul potrivit pentru a-i ajuta pe copii să își dezvolte gândirea divergentă și să își formeze cât mai multe rețele neuronale noi care vor facilita o bună integrare a informației primite de creier prin toate simțurile. La laborator mirosim, pipăim, observăm, ascultăm și uneori mai și gustăm, dacă e cazul, pentru a avea parte de experiențe și experimente cât mai de impact.

Laboratorul de științe este locul unde micii savanți pot experimenta și pune întrebări și unde vor fi ghidați să descopere lucruri fascinante din domenii majore ale științei prin mici experimente distractive, surprinzătoare și educative, pe care le vor putea face și singuri. Uneori, chiar și acasă împreună cu voi, părinții! 🙂

Instructor

Eu sunt Andreea Cristian și de 5 ani mi-am găsit vocația în munca cu copiii. Cel mai mult  iubesc natura și o aduc în toate activitățile mele zilnice prin activitățile pe care le fac.
Când am avut pentru prima oară ocazia să îmi exprim creativitatea și îndemânarea în preajma copiilor, m-am simțit ca și cum am deschis o cutie plină cu fericire. Din clipa aceea m-am descoperit și am înflorit. În preajma lor am înțeles ce înseamnă cu adevărat încrederea și iubirea.
Mă simt un copil printre copii, deseori glumesc spunându-le că am 5-6 anișori căci așa mă simt în preajma lor, plină de entuziasm și liberă să experimentez, fără frică.
Îmi place să găsesc mereu activități noi, cu cât inventăm și improvizăm mai des, cu atât experiența este mai magică!
Motto-ul meu: Ai încredere, încearcă, este doar o nouă experiență!”

Structura cursului

Cursul are 3 module, primele două au fiecare o durată de 14 săptămâni iar cel de-al treilea va avea 10 săptămâni.

Modulul 1 “Spațiu și pământ” (17 septembrie – 17 decembrie 2018)
Modulul 2 “Solide, lichide, gaze” (7 ianuarie – 7 aprilie 2020)
Modulul 3 “Lumea vie”-plante, animale, corpul uman (28 aprilie – 14 iulie 2020)

Când? Unde? Cât?

Durată curs: 10 luni, 1 întâlnire / săptămână, durată întâlnire:  50 minute.
Laboratorul de științe are loc în fiecare marți și miercuri de la ora 16:10.
Număr minim/maxim de copii în grupă: 8/12
Vârstă copii: 4-8 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum nr.3, Brașov
Investiție:
616 lei/Modulul 1 (12 ore + 2 ore gratis)
616 lei/Modulul 2 (12 ore + 2 ore gratis)
528 lei/Modulul 3 (10 ore + 2 ore gratis)
sau
1500 lei Abonament Silver
sau
1950 lei Abonament Gold

To Top