Sold Out

Mind Lab luni 16:15 (13 ianuarie – 13 aprilie 2020)

616.00 lei

Mind Lab este o metodologie inovativă de dezvoltare a capacității de gândire precum și a abilităților emoționale și sociale necesare vieții, pornind de la jocuri de strategie.

Stoc epuizat

Anunță-mă când cursul este disponibil.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Mind Lab este o metodologie inovativă de dezvoltare a capacității de gândire precum și a abilităților emoționale și sociale necesare vieții, pornind de la jocuri de strategie.

Exemple de abilități dezvoltate:

  • cognitive: rezolvarea de probleme, planificarea şi luarea unor decizii, management de resurse, gândire creativă, îmbunătăţirea memoriei
  • emoționale: gestionarea emoţiilor (pierdere şi câştig), învăţarea din greşeli, putere de concentrare în condiţii de stres, responsabilizare, răbdare şi perseverenţă
  • sociale: cooperare şi colaborare, luarea deciziilor în echipă, comunicare clară şi consistentă, rezolvarea raţională a conflictelor, competiţie

Conceptul unic Mind Lab a fost stabilit pe baza principiului conform căruia jocurile pentru stimularea gândirii servesc drept puternic instrument educaţional. Jocurile de gândire contribuie la îmbunătăţirea abilităţilor cognitive şi la conştientizarea procesului cognitiv, în acelaşi timp ajutând copilul să facă faţă mai bine situaţiilor emoţionale şi sociale. Experienţa ludică, esenţa acestui program, este în aceeaşi măsura plăcută, captivantă şi emoţionantă – stimulând puternic motivaţia şi entuziasmul copiilor şi servind ca fundaţie solidă a unui proces de învăţare profundă, bazat pe experiență. Întreaga experienţă Mind Lab, susţinută de cercetări aprofundate realizate de Universitatea Yale din Statele Unite dovedeşte faptul că metoda Mind Lab îmbunătăţeşte semnificativ rezultatele testelor de matematică şi comunicare, precum şi alte abilitaţi cognitive şi deprinderi generale necesare vieţii de zi cu zi.

Începând din 1994 echipa Mind Lab Group formată din senior jucători de Șah, Go și Bridge alături de educatori și psihologi a dezvoltat și implementat metoda Mind Lab, o abordare unică a dezvoltării capacității de gândire, inteligenței emoționale și abilităților sociale cu ajutorul jocurilor de gândire. De atunci metoda Mind Lab a fost implementată în mii de instituții de învățământ din toată lumea, astfel că milioane de copii au folosit metoda Mind Lab pentru a-și îmbunătăți abilitățile.

Instructori

Silvana

Silvana Bran este absolventă a Facultății de Turism-Management și a cursului de asistent educator Montessori 3-6 ani. Are experiență de trei ani ca au-pair în Spania și este educatoare la grădi Heidi din 2018. Este căsătorită și mamă a unui băiețel de 5 ani. Timpul liber și-l petrece fie în natură adunând frunze, castane și alte cele fie citind sau făcând puzzle.

Mădălina

Mădălina Bularca are 24 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie și Știintele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului primar și preșcolar. Din 2018 este educatoare la grădinița Heidi iar înainte a lucrat la un loc de joacă din Brașov.
Este o persoană veselă, sociabilă, răbdătoare și adoră joaca cu cei mici. Îi place să petreacă timpul liber cu familia, să călătorească și să citească.

Structura cursului

Cursul are 3 module:

Modulul 1 (16 septembrie – 19 decembrie 2019) – 14 săptămâni
Modulul 2 (13 ianuarie – 13 aprilie 2020)– 14 săptămâni
Modulul 3 (27 aprilie – 13 iulie 2020) – 12 săptămâni

Când? Unde? Cât?

Durată curs: 10 luni, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 45 minute
Mind Lab are loc în fiecare luni la ora 16:10 (Mădălina Bularca) și în fiecare joi de la 16:15 și de la 17:15 (Silvana Bran).
Număr minim/maxim de copii în grupă: 8/12
Vârstă copii: 4-6 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum nr. 3, Brașov
Investiție:
616 lei/Modulul 1 (12 ore + 2 ore gratis)
616 lei/Modulul 2 (12 ore + 2 ore gratis)
528 lei/Modulul 3 (10 ore + 2 ore gratis)
sau
1500 lei Abonament Silver
sau
1950 lei Abonament Gold

Impresii de la copii și de la părinți

“Fetiței mele i-a plăcut foarte mult sesiunea de azi de la Mind Lab, cu jocul Lupul și oile. Ne-a povestit cum ea era lupul și au înconjurat-o oile, dar nu a fost nicio problemă că le-a zis să facă liniște. : )”

“Andrei a venit foarte încântat azi. Ne-a spus că în sfârșit au reușit să învingă noaptea la jocul cu Poochie!”

To Top