Mind Lab luni 17:00 (15 aprilie – 24 iunie 2019)

400.00 lei

Mind Lab este o metodologie inovativă de dezvoltare a capacității de gândire precum și a abilităților emoționale și sociale necesare vieții, pornind de la jocuri de strategie.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Mind Lab este o metodologie inovativă de dezvoltare a capacității de gândire precum și a abilităților emoționale și sociale necesare vieții, pornind de la jocuri de strategie.

Exemple de abilități dezvoltate:

  • cognitive: rezolvarea de probleme, planificarea şi luarea unor decizii, management de resurse, gândire creativă, îmbunătăţirea memoriei
  • emoționale: gestionarea emoţiilor (pierdere şi câştig), învăţarea din greşeli, putere de concentrare în condiţii de stres, responsabilizare, răbdare şi perseverenţă
  • sociale: cooperare şi colaborare, luarea deciziilor în echipă, comunicare clară şi consistentă, rezolvarea raţională a conflictelor, competiţie

Conceptul unic Mind Lab a fost stabilit pe baza principiului conform căruia jocurile pentru stimularea gândirii servesc drept puternic instrument educaţional. Jocurile de gândire contribuie la îmbunătăţirea abilităţilor cognitive şi la conştientizarea procesului cognitiv, în acelaşi timp ajutând copilul să facă faţă mai bine situaţiilor emoţionale şi sociale. Experienţa ludică, esenţa acestui program, este în aceeaşi măsura plăcută, captivantă şi emoţionantă – stimulând puternic motivaţia şi entuziasmul copiilor şi servind ca fundaţie solidă a unui proces de învăţare profundă, bazat pe experiență. Întreaga experienţă Mind Lab, susţinută de cercetări aprofundate realizate de Universitatea Yale din Statele Unite dovedeşte faptul că metoda Mind Lab îmbunătăţeşte semnificativ rezultatele testelor de matematică şi comunicare, precum şi alte abilitaţi cognitive şi deprinderi generale necesare vieţii de zi cu zi.

Începând din 1994 echipa Mind Lab Group formată din senior jucători de Șah, Go și Bridge alături de educatori și psihologi a dezvoltat și implementat metoda Mind Lab, o abordare unică a dezvoltării capacității de gândire, inteligenței emoționale și abilităților sociale cu ajutorul jocurilor de gândire. De atunci metoda Mind Lab a fost implementată în mii de instituții de învățământ din toată lumea, astfel că milioane de copii au folosit metoda Mind Lab pentru a-și îmbunătăți abilitățile.

Instructor

Olivia Hegheș are 34 de ani, este căsătorită și are un băiețel pe nume David. A absolvit Facultatea de Psihologie – pedagogie, iar de 7 ani face parte din familia Heidi. În 2012, Olivia a urmat trainingul pentru instructori Mind lab și a avut patru grupe de copii care au participat la cursurile ei.Pentru că îi plac mult copiii, a ales să fie cât mai mult în preajma lor: să se bucure alături de ei, să le fie ghid, să descopere împreună fascinația jocurilor pentru minte și pentru suflet.

Structura cursului

Cursul are 3 module:

Modulul 1 (17 septembrie – 17 decembrie 2018) – 14 săptămâni
Modulul 2 (7 ianuarie – 8 aprilie 2019)– 14 săptămâni
Modulul 3 (15 aprilie – 24 iunie 2019) – 10 săptămâni

Când? Unde? Cât?

Durată curs: 10 luni, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 45 minute
Mind Lab are loc în fiecare luni la orele 16:00 și 17:00 (2 grupe).
Număr minim de copii în grupă: 8
Număr maxim de copii în grupă: 12
Vârstă copii: 4-6 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum nr. 3, Brașov
Investiție: 400 lei/modul (8 ore + 2 ore gratis) sau 1550 lei abonament nelimitat/modul

Impresii de la copii și de la părinți

“Fetiței mele i-a plăcut foarte mult sesiunea de azi de la Mind Lab, cu jocul Lupul și oile. Ne-a povestit cum ea era lupul și au înconjurat-o oile, dar nu a fost nicio problemă că le-a zis să facă liniște. : )”

“Andrei a venit foarte încântat azi. Ne-a spus că în sfârșit au reușit să învingă noaptea la jocul cu Poochie!”

To Top