Nevoile dascălilor din ziua de azi – cu Daiana Colceriu, 3 iunie 2020 – întâlnire online

40.00 lei

În avion primești instrucțiuni clare: în caz de nevoie, îți pui ție masca, apoi o pui copilului. Dacă ești cadru didactic, iar nevoile tale nu sunt împlinite, îți va fi foarte greu să ai grijă de nevoile copiilor și/sau de așteptările părinților. Vom povesti în cadrul întâlnirii online despre nevoile dascălilor, despre modul în care acestea pot fi împlinite, despre sabotorii pe care îi avem cu toții, despre valori, despre cum putem deveni versiuni mai bune ale noastre.

Descriere

În avion primești instrucțiuni clare: în caz de nevoie, îți pui ție masca, apoi o pui copilului. Dacă ești cadru didactic, iar nevoile tale nu sunt împlinite, îți va fi foarte greu să ai grijă de nevoile copiilor și/sau de așteptările părinților. Vom povesti în cadrul întâlnirii online despre nevoile dascălilor, despre modul în care acestea pot fi împlinite, despre sabotorii pe care îi avem cu toții, despre valori, despre cum putem deveni versiuni mai bune ale noastre.

Vă propunem o serie de 5 întâlniri special gândite pentru dascăli:

1. Inteligența emoțională a copiilor – Partea I, 5 februarie 2020

2. Inteligența emoțională a copiilor – Partea a II-a, 4 martie 2020

3. Managementul relației cu părinții, 8 aprilie 2020 – întâlnirea va avea loc online pe Zoom, veți avea posibilitatea de a pune întrebări, de a a face exerciții practice

4. Nevoile copiilor din ziua de azi,  6 mai 2020 – întâlnirea va avea loc online pe Zoom, veți avea posibilitatea de a pune întrebări, de a a face exerciții practice

5. Nevoile dascălilor din ziua de azi, 3 iunie 2020 – întâlnirea va avea loc online pe Zoom, veți avea posibilitatea de a pune întrebări, de a a face exerciții practice

Vom găsi împreună răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Care sunt de fapt nevoile dascălilor din ziua de astăzi?
  • Care sunt modurile în care aceste nevoi pot fi împlinite?
  • Care sunt sabotorii pe care îi avem cu toții și care ne încurcă planurile?
  • Care sunt valorile noastre personale?
  • Cum putem deveni cea mai bună versiune a noastră?

Detalii curs

Daiana-Colceriu-Academia-Heidi

Cui se adresează: cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (de stat și particular)

Trainer: Daiana Colceriu este licențiată în psihologie, instructor de Aware Parenting, formator, asistent de educatoare Montessori, director de creșă și grădiniță de 15 ani. Coordonează Clubul piticilor, activitate adresată copiilor de 1-3 ani. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului. Mai multe detalii despre Daiana, găsești AICI.


Următoarea întâlnire:
 3 iunie 2020 – întâlnirea va avea loc online pe Zoom, veți avea posibilitatea de a pune întrebări, de a a face exerciții practice
Durată curs: 2 ore, 17:00-19:00
Locuri disponibile: 25 locuri
Investiție: 40 lei
Cursul va avea loc online

Galerie foto

Impresii de la curs

“Un pas important în educația copiilor”, Anca N, educatoare.

“Un curs cu multe informații despre care nu am fost conștientă, cu lucruri foarte bine punctate și puse în cuvinte. Un curs care mi-a reamintit să fiu copil. Mi-a plăcut în mod deosebit trainerul, foarte cu picioarele pe pământ și lipsit de comunisme și scorțoșenie”, Cristina L, profesor liceu.

“Am învățat foarte multe lucruri utile care te îndeamnă la reflecție. Un curs super!”, Liana C, învățătoare.

“Un curs extrem de interesant cu un trainer deosebit de plăcut, bine informat și volubil”, Mihaela V, profesor colegiu național.

“Cele două ore și jumătate au trecut foarte repede, iar timpul trece repede doar când te simți bine. O atmosferă foarte plăcută, informații structurate și de actualitate.”, Gizella, profesor.

“A punctat foarte bine aspecte legate de tematica anunțată. Nu mi-a adus multe lucruri noi, dar mi-a confirmat unele aspecte. Am reținut niște tehnici pe care le voi aplica la clasele mele.”, profesor școală gimnazială.

“Curs interesant, documentat foarte bine, predat într-o manieră originală”.

“Foarte util”.

“Captivant, relaxant, bine documentat, prestație excelentă a trainerului”.

“Au fost utile informațiile primite, am primit idei prin care pot deveni o educatoare mai emaptică cu cei mici din grupa mea. Mi-a plăcut modul comic de prezentare”, educatoare.

“Este un curs ușor de digerat, cu exemple concrete, bine alese și cu informații importante și actuale”.

“Mă bucur că se apreciază activitatea pe care o desfășurăm, că se cunosc lacunele acestui sistem și că pe viitor poate urnim ceva”.

“Un curs în care am învățat chestii practice și am verificat modul meu de lucru”, Mariana B., educatoare.

“Excelent! Vreau să duc invitații la toate educatoarele pe care le cunosc. Am primit informații de care chiar aveam nevoie. Prestația trainerului – SUPERLATIV.”, Cristina, animator socio-educativ.

To Top