Cursul de Homeopatie în tratamentul copiilor conţine informaţii esenţiale pentru părinţi

Academia_Heidi-curs-homeopatie-parinti-05Ieri seară a avut loc la Academia Heidi o nouă ediţie a cursului pentru părinţi Homeopatia în tratamentul copiilor cu doamna doctor Andrea Hampel-Binder. Prezentarea a fost una generoasã iar mămicile curioase au primit răspuns la toate întrebările pe care le-au avut.

S-a pus mult accent pe definirea homeopatiei şi a felului în care funcţionează ea, am vorbit despre diferenţele şi avantajele faţă de medicina alopată, despre cum funcţionează remediile şi cum funcţionează medicamentele alopate şi am învăţat ce putem face în caz de urgenţe, ce remedii folosim şi ce punem în trusa de prim ajutor.

La final, după secţiunea de întrebări, mămicile interesate au putut să-şi programeze consultaţii individuale, beneficiind de 20% reducere din taxa de consultaţie, pentru că au participat la curs.

Iată şi câteva dintre impresiile participanţilor:

“O prezentare extrem de plăcută. Informaţii noi şi utile, dar şi explicaţii care aruncă o altă lumină asupra unor lucruri cunoscute. Felicitări organizatorilor şi aşteptăm şi alte cursuri pe teme similare.”

“A fost un curs foarte util, pe care îl recomand cu căldură.”

“3 ore esenţiale pentru oricine doreşte mai mult de la corpul lui şi o stare de bine! Multe laude organizatorilor şi doamnei doctor!”

“Foarte utile informaţiile! Mi-am ordonat nişte idei generale despre homeopatie pe care le aveam înainte de participarea la curs.”

“Foarte interesant. Îl recomand.”

Următorul cursul pentru părinţi Homeopatia în tratamentul copiilor cu doamna doctor Andrea Hampel-Binder va avea loc la Academia Heidi la Braşov joi, 8 mai.

 

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top