Atelierul de gătit este distractiv și, totodată, îi ajută foarte tare pe copii să învețe. Ei învață cum este pregatită mâncarea și cum contribuie aceasta la sănătatea lor. În plus, își formează obiceiuri de alimentație care le rămân pe viață. Copiii devin mândri ca urmare a abilității lor de a face o gustare pe care ei sau alții o pot savura și dobândesc independența atunci când urmăresc o rețetă singuri sau în grup. Storcând o lămâie, mărunțind o salată sau întinzând untul, copilul își dezvoltă motricitatea și își îmbunătățește coordonarea dintre ochi și mâini.

Activitățile de gătit inspiră curiozitatea și gândirea copiilor. Ei învață astfel cuvinte comparative atunci când măsoară ingrediente pentru o rețetă sau când pun apa într-un recipient de un litru cu ajutorul a patru măsuri. Prin experimentare, dezvoltă îndemânare în rezolvarea problemelor.

Gătitul este și un mod de a fi creativ. Aluatul de făcut covrigei poate fi aranjat atât în forma lui tradițională, dar și în așa fel încât să formeze litere, numere sau șerpi.

.

Structura cursului

Cursul are 3 module, fiecare modul are o durată de 14 săptămâni (12 ore + 2 ore gratuite).

Modulul 1 “Legume și condimente” (17 septembrie – 17 decembrie 2018)
Modulul 2 “Verzi și uscate” (7 ianuarie – 8 aprilie 2019)
Modulul 3 Verde (15 aprilie – 22 iulie 2019)

.Instructor

“Mă numesc Norina Gherman, am 38 de ani și sunt director de vânzări. Iubesc viața așa cum îmi este dată zi de zi, îmi iubesc familia iar de un 2 ani și jumătate diminețile sunt și mai frumoase când o mânuță caldă și pufoasă îmi atinge fața. “Dimineața frumoasă” se numește Miruna și cu ea am redescoperit copilul din noi. Joaca, veselia, râsetele dar și participarea activă la toate treburile casnice, fac parte din viața Mirunei. Facem împreună o mulțime de activități iar gătitul este unul dintre momentele noastre preferate. Pentru ea, improvizez și descopăr noi provocări culinare.”

.

Când? Unde? Cât?

Durată curs: 3 module a câte 14 săptămâni, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 1 oră
Atelierul de gătit are loc în fiecare luni începând cu ora 16:00.
Număr minim de copii în grupă: 8
Număr maxim de copii în grupă: 12
Vârstă copii: 4-11 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum nr.3, Brașov
Investiție: 560 lei/modul (12 ore + 2 ore gratis) sau 1550 lei abonament nelimitat/modul

Cumpără cursul !

 

Cumpără abonament nelimitat!

.

Pregătește copilul pentru curs

.

Galerie foto

.

Mai multe fotografii găsiți aici.

To Top