Cu toții avem o poveste unică , într-un corp unic. Dacă ne cunoaștem această poveste devenim autentici, cu un potențial de creație nebănuit și o inteligenta kinestetică și emoțională deosebite.

Atelierul de mișcare creativă îi încurajează pe copii să își cunoască această poveste unică și îi învață să o exprime, ceea ce le dă curajul de a se expune în fața celorlalți. În cadrul cursului, copiii învață să creeze povești inspirate din universul lor și să le redea prin mișcare corporală. Aceștia lucrează în echipa într-un context creativ în care orice este posibil, nu există greșeli ci doar posibilități de exprimare.
Îmbinând dansul cu muzica, artele vizuale, tehnici de improvizație, poveștile copilăriei și foarte multe jocuri, copiii învață într-o manieră naturală și liberă cu bucurie și acceptare.

.

Instructor

Anamaria Guguian este Consilier pentru dezvoltare personală, performer independent și organizator de evenimente culturale și de dezvoltare personală. Anamaria spune despre ea că este un explorator al vieții prin intermediul mișcării. Îi place să provoace oamenii prin jocuri creative de mișcare. Îi place să lucreze cu coregrafi diverși și să învețe stiluri de dans diferite. Este foarte influențată în munca ei de artele marțiale (practică de la vârsta de 7 ani), de dans terapie și de dans contemporan. Este fondatoare a grupului de dance și performance I Dance You. Din 2014 organizează cursuri de mișcare creativă în Brașov, atât pentru copii cât și pentru adulți. A lucrat cu grupuri de copii încă din facultate, în cadrul Muzeului Național de Artă, iar apoi în cadrul unei grădinițe private.

.

Structura cursului

Cursul are 3 module, primele două module au o durată de 14 săptămâni iar cel de-al treilea va avea 10 săptămâni.

Modulul 1 “Îmi cunosc corpul” (17 septembrie – 17 decembrie 2018). Ne concentrăm pe acest mare mister, corpul nostru. Conștientizăm părțile corpului, învățăm să le mișcăm separat și împreună. Învățăm despre simțuri și ne jucăm cu fiecare în parte.
Modulul 2 “Învăț să mă mișc” (7 ianuarie – 8 aprilie 2019). Introducem noțiuni și tehnici de dans care ne învață principiile de bază ale mișcării. Lucrăm cu spațiul, ritmul, direcția și intensitatea mișcării pentru a ne însuși un vocabular de mișcare ce ne va oferi încrederea în propriul corp.
Modulul 3 “Spun povești cu corpul meu” (15 aprilie – 24 iunie 2019). După ce ne-am cunoscut corpul și am învățat cum să-l mișcăm suntem pregătiți să ne exprimăm cu acesta, să creăm povești și să ascultăm poveștile celorlalți.

Când? Unde? Cât?

Durată curs: 10 luni, 3 module, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 50 minute
Atelierul de mișcare creativă are loc în fiecare luni începând cu ora 16:10 și cu ora 17:10.
Număr minim de copii în grupă: 8
Număr maxim de copii în grupă: 12
Vârstă copii: 3-7 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum, nr.3, Brașov
Investiție: 
560 lei/Modulul 1 (12 ore + 2 ore gratis)
560 lei/Modulul 2 (12 ore + 2 ore gratis)
400 lei/Modulul 3 (8 ore + 2 ore gratis)
sau
1550 lei abonament nelimitat/modul

Cumpără cursul !

 

Cumpără abonament nelimitat!

.

Pregătește copilul pentru curs

.

Galerie foto

Mai multe fotografii aici

To Top