Educația muzicală prin ritm, mișcare și improvizație este un segment al dezvoltării copiilor ce se poate stimula de la vârste timpurii și poate continua ulterior și în celelalte etape ale vieții.

Scopul atelierului este să dezvolte cât mai armonios și de la vârste cât mai fragede gustul pentru frumos prin muzică. Să dezvolte imaginația și creativitatea iar muzica să devină cât mai vizibilă prin mișcare. Copiii se vor  familiariza cu limbajul muzical și cu instrumentele, învățând să simtă ceea ce ascultă descoperind și un limbaj al emoțiilor pe care le insuflă muzica..

Instructor

Ioana Damian Bitere

Ioana Damian Bitere: “De mică am fost condusă pe calea muzicii și am reușit să-mi împlinesc dorințele. Profesoara de muzică a fost cea  care mi-a schimbat stilul și mi-a dat un alt curs vieții mele, de la muzica ușoară la muzica clasică. Astfel am urmat Liceul de muzică George Enescu, București, la secția canto clasic. Facultatea, șase ani de studii a fost o continuare a bazei formate în liceu. Ani frumoși, plini de spectacole și concerte. După finalizarea studiilor am devenit solist vocal al Operei Comice pentru Copii și colaboratoare a Operei Naționale Române. În paralel am demarat și ca profesoară la clubul Contrapunct unde am descoperit că îmi place să lucrez cu cei mici.

Am devenit și mamă. În prezent am trei copilași cărora vreau să le insuflu dragostea pentru frumos, prin descoperirea și dezvoltarea aptitudinilor fiecăruia. Astfel, în paralel cu activitățile mele profesionale am decis ca implicarea mea, în rândul celor mici trebuie să fie una semnificativă. În această perioadă urmăresc și sunt prezentă cu mare interes la cursurile Dalcroze, o metodă muzicală care mi se pare deosebită pentru copii în formarea simțului ritmic, al improvizației și al solfegiului iar din reacțiile lor deduc că fac ceea ce trebuie.

Ii aștept cu mare drag pe cei mici la ora de muzică, să descoperim împreună frumusețea muzicii cu toate stilurile ei.”

Structura cursului

Cursul are 3 module, primele două module au o durată de 14 săptămâni iar cel de-al treilea va avea 10 săptămâni.

Modulul 1 “Călătoria sunetelor de ploaie” (20 septembrie – 20 decembrie 2018)
Modulul 2 “Călătoria sunetelor de argint” (10 ianuarie – 18 aprilie 2019)
Modulul 3 “Călătorie pe un nor muzical” (25 aprilie – 27 iunie 2019)

.Când? Unde? Cât?

Durată curs: 10 luni, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 50 minute
Atelierul de muzică are loc în fiecare joi de la ora 16:10 și de la 17:10.
Număr minim de copii în grupă: 8
Număr maxim de copii în grupă: 12
Vârstă copii: 3-7 ani
Locație: Academia Heidi, str. Apullum nr.3, Brașov
Investiție:
560 lei/Modulul 1 (12 ore + 2 ore gratis)
560 lei/Modulul 2 (12 ore + 2 ore gratis)
400 lei/Modulul 3 (8 ore + 2 ore gratis)
sau
1550 lei abonament nelimitat/modul

Cumpără cursul !

 

Cumpără abonament nelimitat!

.

Pregătește copilul pentru curs

.

.

Galerie foto

Mai multe poze găsiți aici.

To Top