Cu “Aventuri în aer liber” învățăm prin experiență! Ne jucăm în aer liber, dar nu oricum ci într-un mediu creativ și educativ. Aceste jocuri îi pregătesc pe copii să facă față provocărilor vieții: le trezesc interesul de a participa la sarcini noi și complexe, îi încurajează să nu se sperie de situații imprevizibile și să găsească cea mai bună soluție, le dezvoltă abilitățile de comunicare fiind orientați către cooperare și colaborare, fără de care nu poate fi atins obiectivul comun al echipei. Trecând poduri sau râuri imaginare, copiii învață să recunoască meritele celorlalți, să le respecte ideile, sentimentele și nevoile, îi ajută să învețe din greșeli. Nu există eșec, ci doar feed-back!

Structura cursului

Cursul are 2 module, fiecare are o durată de 7 întâlniri (14 ore de curs):

Modulul de toamnă (21 septembrie – 7 decembrie 2018)

Modulul de primăvară (aprilie – iunie 2019).

Academia-Heidi-curs copii-aventuri-in-aer-liber

Instructori:
Silviu Gabriel Cioroiu este medic cu specializarea Medicină de familie, dar pentru că înoată de la vârsta de 10 ani şi iubește sportul, a făcut şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Pentru că a avut ocazia să participe ca Expert Medical Outdoor Education într-un proiect European, a dorit să transfere în practică toate cunoştinţele şi studiile pe care le-a realizat până acum. Deoarece teoria fără o aplicaţie folositoare în viaţa de zi cu zi nu are nici o valoare, a realizat nenumărate tabere, cantonamente, drumeţii şi activităţi outdoor cu copii de diferite vârste. Bucuria şi mulţumirea lor l-au impulsionat să meargă mai departe! Silviu are 40 de ani şi are doi băieţi (Mihai – 12 ani şi Bogdan – 8 ani).

Roxana Buzescu a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport cu specializarea Baschet și Facultatea de psihologie și științele educației. A lucrat cu copiii şi mai apoi cu studenţii. Doctoratul în pedagogie şi studiile realizate în toţi aceşti ani într-o nouă direcţie – Outdoor Education – au determinat-o să se reîntoarcă la copii, să încerce să participe alături de educatorii lor, la dezvoltarea lor, armonizând partea psiho-motrică cu comportamentul şi adaptabilitatea la situaţii noi prin joc şi activităţi Outdoor. Roxana are 45 de ani şi doi băieţi Alexandru şi Andrei, de 18 şi respectiv 13 ani.

Durată curs: nedeterminată; o întâlnire/săptămână, durata unei întâlniri este de 2 ore.
Următorul modul începe în 21 septembrie 2018 și are loc în următoarele zile de vineri, începând cu ora 16:15: 21 și 28 septembrie, 12 și 26 octombrie, 2 și 23 noiembrie, 7 decembrie 2018.
Număr minim de copii în grupă: 8
Număr maxim de copii în grupă: 15
Vârstă copii: 3-10 ani
Investiție: 560 lei/modul (12 ore de curs + 2 ore gratis)
sau
1550 lei abonament nelimitat/modul

Cumpără cursul !

 

Cumpără abonament nelimitat!

 

.Pregătește copilul pentru curs

 

Galerie foto:

Mai multe poze găsiți aici.

To Top