Mulți oameni reprezintă un mister pentru ei înșiși. Nu știu de ce spun, fac sau chiar gândesc unele lucruri. Pot spune multe despre oricine, mai puțin despre ei.  Dacă te cunoști, îți poți alege calea, poți să iei decizii și să-ți urmezi visurile.

Cursul își propune să formeze abilități și să dezvolte atitudini pentru viață, un stil de viață sănătos, atitudini de apreciere a similitudinilor și a diferențelor, de respect pentru sine și pentru ceilalți, să stimuleze, să exerseze, să echilibreze abilitățile cognitive, emoționale și relaționale ale copilului, să îl ajute să dezvolte strategii eficiente de confruntare cu problemele caracteristice vârstei și de a-și exprima  liber dorințele, nevoile, opiniile, atitudinile. Totul prin joc și joacă!

cursuri copii brasov dezvoltare personala

Instructor: Codruța Constantinescu este psiholog, mediator și psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Sistemică de Familie și Cuplu, specializată și în consiliere psihologică si educațională. Este psiholog școlar la Colegiul Tehnic “Maria Baiulescu” și la Grădinița “Lumea Copiilor”, fiind trainer și formator în cadrul unor proiecte europene și cursuri de specializare.
Îi place să se joace, să lucreze cu copiii, să păstreze relația cu copilul din ea și crede că indiferent de vârstă, persoana din fața noastră merită respectată și apreciată pentru că fiecare are ceva valoros de oferit.

Structura cursului

Cursul are 3 module, primul are o durată de 12 săptămâni, al doilea are 14 săptămâni iar cel de-al treilea va avea 10 săptămâni.

Modulul 1 “Eu și emoțiile mele” (4 octombrie – 20 decembrie 2018)
Modulul 2 “Fără cuvinte”(limbajul non-verbal) (10 ianuarie – 18 aprilie 2019)
Modulul 3 “Eu și ceilalți” (dezvoltare socială) (25 aprilie – 27 iunie 2019)

Durată curs: 9 luni, 1 întâlnire/săptămână, durată întâlnire: 50 minute.
Cursul de dezvoltare personală are loc în fiecare joi, începând cu ora 16:10.
Următorul curs începe în 4 octombrie 2018.

Număr minim de copii în grupă: 8
Număr maxim de copii în grupă: 12
Vârstă copii: 4-11 ani
Investiție:
480 lei/Modulul 1 (10 ore + 2 ore gratis)
560 lei/Modulul 2 (12 ore + 2 ore gratis)
400 lei/Modulul 3 (8 ore + 2 ore gratis)
sau
1550 lei abonament nelimitat/modul

Cumpără cursul !

 

Cumpără abonament nelimitat! Cumpără modul!

 

Cumpără abonament!

Pregătește copilul pentru curs

.

Galerie foto (mai multe poze găsiți aici)

To Top