Workshopul se adresează părinților ai căror copii vor începe să frecventeze creșa sau grădinița.
Acomodarea la creșă/grădiniță este un proces complex care depinde în mare măsură de modul în care părinții îl gestionează. Intrarea în colectivitate este o schimbare majoră în viața unui copil, fiind necesară adaptarea la un mediu nou, cu mai mulți copii, la o rutină nouă, la persoane adulte pe care copilul nu le cunoaște. În funcție de modul în care copiii și părinții lor sunt pregătiți, procesul de acomodare la creșă sau la grădiniță poate dura de la o săptămână la o lună, poate fi acompaniat de mult plâns și multe temeri sau poate fi o trecere lină de la mediul familial la colectivitate.

Acomodare gradinita

 

Părinții care vor participa la workshop:

– vor ști cum să îi pregătească pe copii din punct de vedere emoțional
– vor înțelege în ce constă acomodarea copiilor în colectivitate
– vor învăța cum să gestioneze posibilele probleme apărute în perioada de acomodare
– vor afla ce abilități îi pot învăța pe copii pentru ca aceștia să facă față cu brio începutului de creșă/grădiniță

 

Daiana Colceriu

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor.

Trainer: Daiana Colceriu este psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, instructor de Aware Parenting, formator, asistent de educatoare Montessori, director de creșă și grădiniță de 13 ani. Coordonează Clubul piticilor, activitate adresată copiilor de 1-3 ani. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului.

Următoarele workshopuri: miercuri, 18 iulie 2018.
Durată workshop: 17:00-20:00
Locuri disponibile: 20 locuri la fiecare workshop plus 2 locuri gratuite pentru cadrele didactice din învățământul de stat (informații la telefon 0727.220.959)
Investiție: abonament sau 150 lei.

Ia-ți abonament

.

Înscrie-te doar la acest eveniment
To Top