Monica Nicolescu

Te întrebi ce ar trebui să se schimbe ca să mergi cu mai mult drag la serviciu. Ce job ar trebui să ai, astfel încât să te simţi cât mai bine pusă în valoare, motivată şi pasionată.
Eşti într-o perioadă de tranziţie personală. Vrei să îţi schimbi jobul. Sau vrei să începi ceva pe cont propriu. Sau te gândeşti să te reîntorci la muncă după concediul de maternitate. Şi eşti preocupată de cum va afecta această tranziţie familia şi pe tine.

Jobul ideal este cel care se potriveşte personalităţii tale şi combină aptitudinile personale cu lucrurile care te pasionează. Această întâlnire extrem de practică îţi va oferi oportunitatea de a-ţi analiza calităţile profesionale şi experienţa în mod obiectiv şi să iei deciziile necesare pentru a acţiona cât mai bine pe plan profesional. Îţi vei clarifica ce vrei de la etapa următoare a vieţii şi ce îţi doreşti pe termen lung.

Detalii workshop

[divider]

Cui se adresează: Femeilor care doresc să îşi schimbe actualul loc de muncă, care doresc să pornească propria afacere, care doresc să îşi reînceapă activitatea după concediul de creştere al copilului sau care au făcut o pauză mai lungă din sistemul forţei de muncă.

[divider]

Coach: Monica Nicolescu este coach certificat, şi lucrează cu oameni care caută să îşi dezvolte continuu abilităţile şi să îşi trăiască viaţa din plin. Este mama a doi băieţi de 2.5 ani, respectiv 8 luni. Din această perspectivă a apărut şi dorinţa de a crea un spaţiu de dezvoltare şi cunoaştere personală pentru femeile care traversează perioade de schimbare atât personale cât şi profesionale.

[divider]

Următorul workshop: 9 noiembrie 2013
Durată workshoop:
10:00 – 16:00, cu o pauză de masă
Locuri disponibile: 8
Investiție: 175 RON. Participanţii la workshop primesc o şedinţă de coaching GRATUITĂ.
Vezi mai jos politica de reduceri. Suportul de curs, apa şi fructele sunt incluse în preţ.
Înscrieri: aici.

Galerie video

[divider]

[youtube height=”400″ width=”600″]http://www.youtube.com/watch?v=fqYcsxF30_w[/youtube]

.

Galerie foto

[divider]

[gdl_gallery title=”Cariera” width=”140″ height=”140″ ]

Impresii de la workshop

[divider]

Elena Loghin: Cariera … e tot timpul cu pasiune

Mihaela: Cursul mi s-a părut foarte util pentru că mi-a oferit posibilitatea să îmi răspund la întrebări la care nu m-aş fi gândit. Monica e o persoană deschisă care ştie să pună întrebările potrivite astfel încât să te ajute să răspunzi la dilemele pe care le ai. Personal, plec cu motivaţia de a schimba modul de abordare a noului job, şi nu jobul în sine. Cel puţin pentru moment.

Aniela: O interesantă oportunitate de a mă cunoaşte mai bine pe mine însămi, în contextul relaţionării cu poveştile celorlalţi. Mi-a plăcut tare mult energia grupului!

Simina: Este un curs care “ascunde” în spatele titlului dezvoltarea personală. Accentul se pune pe persoană şi nu pe profesie. Eşti încurajată să te cunoşti pentru a te putea dezvolta.

Adria: Cursul este o oportunitate de autocunoaştere (valori, pasiuni) şi te face să-ţi pui nişte întrebări importante la care ar trebui să găseşti răspunsuri clare.

Amalia: Mi-a plăcut foarte mult şi abia aştept şedinţa personală de coaching!

Mai multe despre workshop

[divider]

Grija pentru copil, dorinţa de a fi prezentă cât mai mult în viaţa lui şi a familiei trebuie armonizate cu programul de lucru, cu motivarea şi dorinţa de evoluţie profesională. Acest workshop te va ajuta să înţelegi impactul acestei tranziţii şi să îl plasezi în contextul scopului vieţii tale. Toate deciziile şi acţiunile în viaţă, inclusiv cele legate de carieră, trebuie să se alinieze cu acel scop.

Întăreşte-ţi încrederea în tine participând la întâlnirea noastră care îţi va oferi suportul şi energia de care ai nevoie pentru a învăţa:
– Cum să-ţi descoperi valorile, calităţile unice şi talentele.

– Cum să-ţi elaborezi planul de acţiune.
– Cum să îţi setezi obiective pentru cariera ta.
– Cum să cauţi jobul dorit în aşa fel încât tranziţia înapoi la muncă să se realizeze cât mai lin.
– Cum să-ţi identifici şi să înţelegi propriile bariere.

La sfârşitul acestui workshop îţi vei clarifica :
– valorile
: lucrurile care sunt importante pentru tine în viaţă şi la locul de muncă, precum realizările, statutul sau autonomia;
– pasiunile: ce anume faci cu plăcere;
– ce tip de personalitate ai: ce trăsături, ce te motivează şi ce nevoi ai;
– competenţele: activităţile la care eşti bună, ca scrisul, lucrul la calculator, cercetarea etc.
– iar la final vei pleca cu un plan de acţiune şi paşii următori pentru a-ţi atinge obiectivul dorit în carieră aliniat la valorile şi personalitatea ta.

Reduceri:

[divider]

Beneficiezi de o reducere de 20%:
– dacă te înscrii şi plăteşti taxa de participare la curs cu cel puţin 2 luni înainte de începerea workshopului.

Beneficiezi de o reducere de 10%:
– dacă eşti părintele unui copil de la Creşa sau Grădiniţa Heidi
– dacă ai participat deja la 2 cursuri de la Academia Heidi
– dacă ai un talon de reducere.

Dacă vii împreună cu prietenii tăi, beneficiaţi fiecare de reducere:
– 10% reducere de persoană pentru un grup de 2 participanţi
– 15% reducere de persoană pentru grupuri de 3 sau mai mulţi participanţi

Atenţie! Reducerile NU se cumulează.
Important:
1. Facem apel la înţelegerea dvs. în legătură cu prezenţa copiilor la eveniment. Cei mici sunt aşa de drăgălaşi că mai toată atenţia celorlalţi se îndreaptă către ei şi mai puţin către trainer. În plus, vor şi ei să contribuie, “să spună” ce le place şi ce nu. Ştim din experienţa de la Academie şi din feedbackul de la participanţi că e mai cu folos să îi lăsăm pe bunici să aibă grijă de tentaţiile astea mici.
2. În cazul în care evenimentul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
3. În caz că ai plătit taxa de curs şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 30 de zile înainte de începerea conferinţei.
4. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs de la Academie (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 15-29 de zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
5. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la eveniment cu 0-14 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

To Top